Veste proastă pentru România » Joachim Low îi poate convoca pe jucătorii din Premier League

1 lună in urmă 1

Inițial, jucătorii din selecționata Germaniei care joacă pentru cluburile din Premier League nu ar fi avut voie să se prezinte la echipa națională, din cauza restricțiilor de călătorie din Marea Britanie, odată cu apariția noii tulpini a coronavirusului. Însă, DFB (Federația Germană de Fotbal) a oferit un comunicat prin care a precizat că fotbaliștii care evoluează în Anglia vor beneficia de o excepție de la restricțiile pentru combaterea răspândirii COVID-19.

România nu scapă de jucătorii Germaniei din Premier League

Lista cu jucătorii din Premier League care vor fi prezenți la încleștarea cu România este una impresionantă și cuprinde nume imense, precum Timo Werner (Chelsea, 35 de meciuri / 15 goluri la echipa națională), Antonio Rudiger (Chelsea, 37 / 1), Kai Havertz (Chelsea, 10 / 2), Ilkay Gundogan (Manchester City, 42 / 8) și Bernd Leno (Arsenal, 8 / 0).

Fotbaliștii care vin din Marea Britanie nu vor mai trebui să stea în carantină timp de 14 zile când vor sosi în Germania. Aceștia vor prezenta un test PCR negativ la intrarea în țară și nu vor părăsi cantonamentul echipei naționale, decât atunci când se antrenează sau evoluează într-un meci oficial. Joachim Low a mai anunțat că va convoca două dintre cele mai mari talente din Germania, Jamal Musiala (18 ani, Bayern Munchen) și Florian Wirtz (17 ani, Bayer Leverkusen).

VIDEO. Mirel Rădoi e pus în gardă de „Lunetistul” României, Claudiu Niculescu: „Dacă ne ducem peste Germania, ne ucide, ne dă șapte!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Nicolae Stanciu, „avertizat” să nu-şi epuizeze execuţiile magnifice: „Trebuie să îl vedem şi la națională. Este în cea mai bună perioadă a carierei”Constantin Budescu l-a luat tare pe Nicolae Dică: „Este o prostie ce s-a spus”

Româncă, amanta unui bărbat, locuia în aceeași casă cu soția acestuia. Motivul pentru care el a fost numit „escrocul perfect„

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă