Veste proastă pentru naționala lui Mirel Rădoi: Gigi Becali nu lasă jucătorii de la FCSB să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

3 săptămâni in urmă 16

Naționala României va evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo în această vară. În grupe, reprezentativa condusă de Mirel Rădoi va întâlni Honduras, Coreea de Sud și Noua Zeelandă. Totuși, Gigi Becali anunță că nu va lăsa jucătorii de la FCSB să participe la competiție.

În lotul lărgit al României pentru Jocurile Olimpice, Mirel Rădoi a numit nu mai puțin de nouă jucători de la FCSB: Andrei Vlad, Denis Haruț, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Răzvan Oaidă, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru, Octavian Popescu și Ovidiu Perianu.

Gigi Becali nu își lasă jucătorii să participe cu naționala României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Gigi Becali afirmă că nu își va lăsa jucătorii să meargă la Jocurile Olimpice, fiind supărat pe președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, după ce s-a plâns în repetate rânduri de arbitrajele echipei sale.

Finanțatorul FCSB-ului îi transmite liderului FRF să trimită jucătorii celor de la CFR Cluj la Tokyo.

„Ce Olimpiadă? Niciun jucător, nu las niciun jucător. Ce să las? Nu las niciun jucător. Să trimită Burleanu jucători, și cu arbitrii.

Burleanu și cu arbitrul Kovacs, să trimită ei jucători. Să-i ia de la CFR și să-i trimită, cu toate mizeriile pe care le fac”, a declarat Gigi Becali, la AS.

Naţionala României va înfrunta echipa Hondurasului, pe 22 iulie, în primul său meci de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în Grupa B, la Kashima.

În aceeaşi zi va avea loc partida dintre Noua Zeelandă şi Coreea de Sud (ora locală 17:00, tot la Kashima).

Al doilea meci al tricolorilor se va juca pe 25 iulie, contra campioanei Asiei Under-23, Coreea de Sud, tot la Kashima (14:00, ora României). Celălalt meci din etapa a doua va fi Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima).

România va înfrunta Noua Zeelandă pe 28 iulie, în ultimul său meci din grupă, la Sapporo (ora locală 17:30, adică 11:30 la Bucureşti). În acelaşi timp va avea loc partida Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama).

 

The post Veste proastă pentru naționala lui Mirel Rădoi: Gigi Becali nu lasă jucătorii de la FCSB să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă