Veste minunată primită de Mark Zuckerberg. Cât de fericit este fondatorul Facebook

6 zile in urmă 16

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 19:51

126 citiri

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan au anunţat, printr-o fotografie publicată pe Facebook, că aşteaptă al treilea copil, o fetiţă.

CEO-ul Meta, în vârstă de 38 de ani, şi filantroapa în vârstă de 37 de ani, aşteaptă al treilea copil, o altă fiică, a anunţat Zuckerberg, miercuri, pe reţelele de socializare.

„Multă dragoste. Fericit să împărtăşesc că Max şi August vor primi o nouă surioară anul viitor!”, a scris Zuckerberg.

Cei doi, care s-au căsătorit în 2012, sunt deja părinţii a doua fete: August, 5 ani, şi Maxima „Max”, 6 ani.

Povestea de dragoste a lui Zuckerberg şi Chan a început în 2003, după ce s-au întâlnit la coadă pentru toaleta de la o petrecere a frăţiei lui Zuckerberg de la Universitatea Harvard, când el era student în anul doi, iar ea în primul.

Cuplul s-a mutat împreună în septembrie 2010, scria el pe Facebook la acea vreme. Apoi, în mai 2012, s-au căsătorit într-o ceremonie în curtea lor din Palo Alto - surprinzându-şi oaspeţii care credeau că sunt acolo pentru a sărbători absolvirea Şcolii de Medicină UCSF a lui Chan.

Citește și:

 ”Mi-a fost rușine, am fost tânără și naivă” VIDEO

Cântărețul Adam Levine (43 de ani), solistul trupei Maroon 5, e în centrul unor dezvăluiri incendiare făcute de fotomodelul Sumner Stroh, care susține că artistul căsătorit ar fi avut o...

Dublă sărbătoare pentru Patrick Mouratoglou. Cum s-a bucurat antrenorul Simonei Halep alături de soție FOTO

În timp ce Simona Halep e afectată de divorțul de Toni Iuruc, dar și de problema la nas care a obligat-o să renunțe la tenis în 2022, antrenorul româncei, Patrick Mouratoglou, traversează...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă