Veste minunată pentru tenisul românesc. Cine e jucătoarea care va fi prezentă la Turneul Campioanelor din Mexic

1 lună in urmă 28

Vineri, 29 Octombrie 2021, ora 18:19

125 citiri

Veste minunată pentru tenisul românesc. Cine e jucătoarea care va fi prezentă la Turneul Campioanelor din Mexic

Chiar dacă Simona Halep a ratat în acest an prezența la Turneul Campioanelor, România va fi reprezentată la competiția de final de sezon care va avea loc în Mexic, în perioada 10-17 noiembrie.

Astfel, în proba de dublu, Raluca Olaru (32 de ani) și partenera sa, ucraineanca Nadiia Kichenok, au încheiat anul 2021 pe locul 11 în WTA Doubles Race, în condițiile în care doar primele 8 perechi obțin calificarea.

Totuși, două dintre cupluri, Coco Gauff - Caty McNally și Gabriela Dabrowski - Luisa Stefani, au anunțat că nu vor juca la Turneul Campioanelor din cauza unor probleme medicale, perechea Olaru - Kiichenok avansând până pe poziția a 9-a, prima sub linie.

Ca urmare, românca și ucraineanca se vor înscrie la Turneul Campioanelor în postura de primă ”rezervă”, putând intra în competiție oricând în faza grupelor, în cazul unor accidentări sau retrageri de ultim moment.

Citeste si:

 "Începe un nou capitol pentru mine!"

Mihaela Buzărnescu (33 de ani) a decis că este momentul unei schimbări majore în viața ei. Mihaela a decis să lase în urmă Bucureștiul și să se mute împreună cu iubitul ei....

 tatăl său e în topul bogătașilor din România

Transylvania Open e un turneu care se bucură de un real succes, chiar dacă această competiție a fost privată de aportul publicului. Avându-le la start pe Simona Halep, pe Emma Răducanu...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă