Veste mare pentru cei care au bilete la Euro 2021

2 luni in urmă 2

Comitetul Interministerial Euro 2020 a discutat scenariile de acces al publicului la meciurile de la Bucuresti din cadrul Campionatului European.

Comitetul Interministerial Euro 2020 a discutat, in sedinta de miercuri, scenariile de acces al publicului la meciurile de la Bucuresti din cadrul Campionatului European.

Potrivit frf.ro, la sedinta care a avut loc la propunerea ministrului Eduard Novak au fost prezente persoane cu decizie in zona masurilor de combatare a pandemiei - Dr. Raed Arafat, secretar de stat la MAI, si Dr. Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii -, dar si reprezentanti de la ministerele Sportului, Internelor si de Externe. Au participat si reprezentanti ai LOS Bucuresti, reprezentantul UEFA la Bucuresti, Taras Mukovoz, si consilierul onorific al premierului pe probleme de Euro 2020, Gheorghe Popescu.

Dupa mai multe ore de prezentare a unor scenarii si de dezbatere a acestora, Comitetul Interministerial Euro-2020 a ajuns la un consens: in perioada urmatoare se va construi scenariul admiterii publicului pe Arena Nationala in limita cotei de 25% din capacitatea totala. Autoritatile medicale impreuna cu cele de asigurare a ordinii publice vor aviza setul de masuri necesare pentru a oferi siguranta deplina celor aproximativ 12 mii de spectatori care vor intra la meciurile Euro 2020.

Cea mai distractiva comunitate de pariori este la Mozzart Bet . Ai cote de top la pariuri sportive si pariuri live, cote marite la loterii, distractie la sloturi, casino live cu dealer si adrenalina la maxim la cursele de caini si cai. Alatura-te comunitatii acum si ai 100% bonus la prima depunere!

Planul consolidat de acces al publicului va fi apoi validat de catre autoritatile romane si va fi transmis catre UEFA la inceputul lunii aprilie ca format definitiv de organizare a meciurilor de la Bucuresti.

In ceea ce privesre organizarea Campionatului European, la nivel de UEFA s-a reiterat ideea pastrarii formatului initial, acela de a avea 12 orase-gazda, printre care si Bucuresti. In Romania, autoritatile au acceptat de principiu propunerea Structurii Locale de Organizare (LOS) de a permite accesul spectatorilor in tribune la meciurile de la Euro in proportie de 25% din capacitatea totala a Arenei Nationale.

Citeste si:

VIDEO Neymar si Ronaldinho au luat lectii de la ea. Cine e brazilianca-minune care "vrajeste" mingea
Turcia a ales. Sondajul care a innebunit tara. Cine a fost mai bun: Hagi sau un brazilian
Celebrul portar Gigi Buffon a anuntat cand se va retrage din fotbal: "Acesta e termenul maxim"


Citeste mai multe despre UEFA spectatori meciuri euro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă