Veste groaznică pentru un titular de la CFR Cluj! Va sta departe de teren până în vară

2 luni in urmă 1

Veste groaznică pentru Mike Cestor (28 de  ani), după ce fundașul central al CFR-ului s-a accidentat în luna octombrie a anului 2020.

Accidentara suferită de fundașul în vârstă de 28 de ani este mult mai gravă decât a părut, iar Edi Iordănescu nu se va putea baza pe serviciile lui Mike Cestor până în vară, anunță GSP.ro.

Mike Cestor s-a prăbușit pe gazon în timpul meciului câștigat de CFR Cluj pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-0, iar accidentarea fundașului este una ciudată și extrem de serioasă.

Mike Cestor, out de pe teren până în vară

Imediat după accidentarea suferită în meciul cu FC Voluntari, Mike Cestor a făcut un RMN și a aflat că a suferit o ruptură a tendonului ahilean. Astfel, fundașul a suferit o intervenție chirurgicală pe 30 octombrie.

„Mike Cestor a suferit în timpul meciului cu FC Voluntari o ruptură a tendonului ahilean, iar astăzi a trecut printr-o intervenție chirurgicală care s-a încheiat cu succes în urmă cu câteva minute.  Multă sănătate, Mike! Te așteptăm înapoi! Suntem alături de tine! Get well soon, Mike!”, este anunțul CFR-ului din luna octombrie.

Deși s-a vehiculat că va sta departe de gazon șase luni, problemele lui Mike Cestor sunt mult mai mari. Astfel, francezul va reveni în România  duminică, după o perioadă de recuperare la Clairefontaine, în baza federației franceze, dar va dura mult mai mult până când o să revină pe teren.

Mike Cestor, disponibil din sezonul 2021 – 2022

Într-un scenariu fericit, Mike Cestor ar putea să bifeze ultimele meciuri din play-off, dar este greu de spus dacă Edi Iordănescu o să riște să îl folosească pe fundașul central, mai ales că ardelenii se vor bate pentru titlu și nu își vor permite să folosească un fotbalist absent de o lungă perioadă de timp. În mod normal, Mike Cestor va reveni pe gazon la vară, la începutul sezonului 2021 – 2022.

The post Veste groaznică pentru un titular de la CFR Cluj! Va sta departe de teren până în vară appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă