Veste foarte proastă pentru fotbalul timișorean! Președintele de Consiliu Județean spune că viitorul stadion construit în locul actualului ”Dan Păltinișanu” va avea pistă de atletism: ”Mi-am asumat să fac demeresurile necesare”

1 săptămână in urmă 1

Microbiștii timișoreni au primit o veste foarte proastă astăzi, 2 aprilie. Deși până acum nici nu s-a pus problema de așa ceva, din senin, președintele Consiliului Județean Timiș, instituția care deține și actualul stadion ”Dan Păltinișanu”, a declarat că arena nouă, care va fi construită în viitor în locul ”Marelui oval”, va avea pistă de atletism! Or, se știe, pista de atletism reduce vizibilitatea și face ca spectatorii să nu se mai simtă atât de apropiați de echipă!

Și viitorul stadion, care se va construi cu bani de la Compania Națională de Investiții (CNI), va fi tot proprietatea Consiliul Județean Timiș.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Veste foarte proastă pentru fotbalul timișorean! Președintele de Consiliu Județean spune că viitorul stadion construit în locul actualului ”Dan Păltinișanu” va avea pistă de atletism: ”Mi-am asumat să fac demeresurile necesare” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă