Veste extraordinară pentru România! » Germania vine la București fără 5 vedete

1 lună in urmă 1

Veste excelentă pentru România, care va primi vizita Germaniei pe 28 martie, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Selecționata germană nu se va putea baza pe jucătorii din Premier League, din cauza restricțiilor de călătorie din Marea Britanie, odată cu apariția noii tulpini a coronavirusului. 

Lista cu jucătorii care vor rata încleștarea cu România cuprinde nume imense, precum Timo Werner, Antonio Rudiger și Kai Havertz (toți de la Chelsea), Ilkay Gundogan (Manchester City) și Bernd Leno (Arsenal).

Germania, fără vedetele din Premier League în preliminarii

Aceștia nu vor rata doar meciul cu România, ci și pe cele cu Islanda (25 martie) și Macedonia de Nord (31 martie).

Problema cu jucătorii din Marea Britanie este că aceștia ar trebui să intre în carantină timp de 14 zile dacă ar sosi în Germania în această perioadă. Ceea ce înseamnă că nu ar putea fi utilizați la meciurile cu Islanda și Macedonia de Nord, care se vor juca în Germania. În schimb, Joachim Low a anunțat că va convoca două dintre cele mai mari talente din Germania, Jamal Musiala (18 ani, Bayern Munchen) și Florian Wirtz (17 ani, Bayer Leverkusen).

VIDEO. Mirel Rădoi, pus la colț pentru o decizie luată la națională: „Nu prea bate cu logica. E clar că nu e un experiment reușit!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mirel Rădoi, contestat după ce a anunțat lotul echipei naționale: „Nu avea voie să nu fie convocat”Dănuț Lupu, îngrijorat înainte de meciurile echipei naționale din preliminariile CM 2022: „E o pierdere pentru noi!”

O fetiță din Bistrița a murit fulgerător: „A căzut lată jos.„ Ce s-a descoperit la autopsie

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă