Veste excelentă pentru Gigi Becali. Bogdan Stancu își anunță revenirea la FCSB. „Este echipa la care aș vrea să joc!” Când se va retrage „Motanul”

2 săptămâni in urmă 20

Bogdan Stancu (34 de ani) a anunțat că și-ar dori să revină la FCSB în momentul în care o să se întoarcă în România.

Fostul atacant al lui FCSB mai are contract cu Eyupsor până la finalul sezonului 2021 – 2022 din Turcia, iar apoi ar putea să revină în Liga 1.

„Motanul” a transmis că FCSB este echipa la care și-ar dori să se întoarcă după ce își va încheia aventura în Turcia și a dezvăluit că mai este dispus să joace cel puțin un an.

Bogdan Stancu vrea să revină la FCSB

Totodată, Bogdan Stancu a dezvăluit că o să ia o decizie în ceea ce privește viitorul său la finalul contractului cu Eyupspor.

„FCSB este cu siguranță echipa la care aș vrea să joc în România în momentul în care m-aș întoarce. Sincer, nu m-am gândit (n.r. să se retragă de la un club din România). Mai am contract încă jumătate de an cu Eyupspor, că am văzut că s-a tot scris că-s liber de contract. Din vară vedem ce va fi.

Încă mă simt bine din punct de vedere fizic. Mai pot juca fără probleme încă un an sau chiar doi.”, a spus  Bogdan Stancu, conform GSP.ro.

Bogdan Stancu, dezamăgit de nivelul Ligii 1

Întrebat dacă mai urmărește parcursul formației roș-albastre de când a plecat din România, Bogdan Stancu a răspuns. „Sincer să fiu, nu prea mult. Mă mai uit la meciurile Stelei doar din când în când. Cu părere de rău cred că valoarea campionatului în momentul de față e mult mai scăzută față de când jucam eu acolo”.

Bogdan Stancu (34 de ani) a jucat pentru FCSB în perioada iulie 2008 – ianuarie 2011, după ce Gigi Becali l-a cumpărat de la Unirea Urziceni cu 2 milioane de euro, iar apoi a fost vândut la Galatasaray cu 5 milioane de euro.

The post Veste excelentă pentru Gigi Becali. Bogdan Stancu își anunță revenirea la FCSB. „Este echipa la care aș vrea să joc!” Când se va retrage „Motanul” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă