Veste excelentă pentru Dan Petrescu! Când ar putea să revină în teren Ciprian Deac

2 months ago 2

Ciprian Deac a suferit o entorsă în partida câștigată de România contra reprezentativei Austriei, 2-3. La acel moment, fotbalistul lui CFR Cluj a fost scos cu targa din teren, însă, din fericire pentru „feroviari”, Ciprian Deac ar putea să revină chiar în următorul meci din campionat.

Ciprian Deac (34 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, liber de contract, la începutul lui 2017, de la Tobol Kostanay.

Când ar putea să revină în teren Ciprian Deac

Marius Bilașco, oficialul lui CFR Cluj, susține că Ciprian Deac este într-o stare bună. Ba mai mult, acesta este încrezător că veteranul formației din „Gruia” ar putea să revină în teren chiar la următorul meci din campionat al lui CFR, pe care îl va disputa, în deplasare, contra Astrei Giurgiu.

„Sper să-l vedem cât mai rapid. S-ar putea să joace în Suedia, cred că poate juca. În următorul meci din campionat cred că poate juca”, a declarat Marius Bilașco pentru Telekom Sport.

Dan Petrescu, scandal de proporții cu numărul unu de la CFR Cluj

CFR Cluj s-a chinuit să câștige cu Hermannstadt 1-0, după ce etapa trecută a făcut un pas greșit cu Sepsi, 0-0. În ciuda victoriei de aseară, în continuare apele nu sunt liniștite în Gruia! Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai vișiniilor nu se mai înțelege deloc cu Dan Petrescu.

Este vorba despre mijlocașul dreapta, Ciprian Deac (34 de ani). Sursele ProSport susțin că internaționalul român s-a săturat de atitudinea pe care Petrescu o are față de el. Acesta a fost indisponibil pentru jocul cu Sibiu după ce s-a accidentat în meciul României cu Austria și a fost schimbat în minutul 40 cu Gabi Iancu.

Fotbalistul le-a fi povestit prietenilor săi din Cluj că indiferent de cum joacă, antrenorul de 52 de ani îl critică și pune presiune pe el încă din primele momente ale jocurilor: ”Nici nu încep bine meciurile că începe să țipe la mine ba că nu cobor suficient în apărare, ba că nu mai pot să centrez bine, că nu am forță. M-am săturat! Urlă fără oprire! Să facă ce vrea, pot să fiu și rezervă, nu mă mai interesează. Eu oricum mai am doi ani de contract și nu am de gând să plec, îmi duc înțelegerea la final. Clubul trebuie să mă plătească!”, s-a destăinuit Ciprian prietenilor.

The post Veste excelentă pentru Dan Petrescu! Când ar putea să revină în teren Ciprian Deac appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools