Veste excelentă pentru Ciprian Tătărușanu! Românul va fi titular la AC Milan în Serie A și Champions League

1 săptămână in urmă 17

Veste excelentă pentru Ciprian Tătărușanu (35 de ani), toate acestea după ce a fost înștiințat de către oficialii lui AC Milan că e prima variantă pentru a apăra poarta echipei din Serie A.

Mike Maignan (26 de ani) a devenit indisponibil, iar Ciprian Tătărușanu va apăra poarta lui AC Milan în următoarele două săptămâni, inclusiv în partidele de Champions League.

Conform anunțului făcut de către jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, Mike Maignan urmează să se opereze din cauza unei probleme la încheietura brațului stâng, iar francezul titular din poarta lui AC Milan urmează să lipească între 10 și 15 zile.

Ciprian Tătărușanu, titular la AC Milan

Astfel, cel care îl va înlocui pe Mike Maignan în poarta lui AC Milan este fostul internațional român Ciprian Tătărușanu. Goalkeeperul care a ajuns la trupa din Serie A va fi titular în meciurile pe care AC Milan le va juca cu Verona (Serie A), FC Porto (Champions League), Bologna (Serie A) și Torino (Serie A).

Acestea vor fi primele meciuri ale lui Ciprian Tătărușanu în tricoul lui AC Milan, toate acestea deoarece fostul portar al naționalei României nu a prins niciun minut deoarece antrenorul Stefano Pioli l-a preferat pe Mike Maignan.

Ciprian Tătărușanu a ajuns la AC Milan în septembrie 2020, după ce formația din Serie A l-a cumpărat de la Olympique Lyon cu 500.000 de euro. În primul sezon petrecut la formația antrenată de Stefnao Pioli, fostul portar al României a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma și a prins doar cinci partide oficiale.

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională a României pe 19 noiembrie 2020, după  ce portarul a decis să se concentreze pe echipa de club.

  • 35 de ani are Ciprian Tătărușanu
  • 600.000 de euro este cota lui Ciprian Tătărușanu, conform transfermarkt.com
  • 73 de selecții are Ciprian Tătărușanu la echipa națională a României, acolo unde a debutat pe 17 noiembrie 2010

The post Veste excelentă pentru Ciprian Tătărușanu! Românul va fi titular la AC Milan în Serie A și Champions League appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă