Veste excelentă de la Miami! Simona Halep s-a recuperat la timp pentru a evolua și în proba de dublu, alături de Angelique Kerber

1 lună in urmă 2

Simona Halep a revenit pe teren la mai puțin de 24 de ore de la meciul infernal cu Caroline Garcia de la Miami, în care a acuzat dureri la umăr.

Simona Halep s-a recuperat la timp și evoluează și în proba de dublu, alături de nemțoaica Angelique Kerber! Cele două le înfruntă la această oră pe Elise Mertens (Belgia) și Aryna Sabalenka (Belarus).

Vestea că Simona este aptă să joace și meciul de dublu este îmbucurătoare, ținânând cont că imaginile cu românca primind îngrijiri medicale la Miami au generat îngrijorare maximă.

Simona s-a recuperat după accidentarea suferită în timpul meciului cu Caroline Garcia

Simona a avut dureri la umăr și chiar a strigat de durere în timpul unui game de serviciu.Tratamentul fiziotarapeutic a dat roade, iar Halep a găsit resurse fizice, dar și mentale să o învingă pe Garcia cu scorul de 3-6, 6-4, 6-0. După ce a primit îngrijiri medicale, Simona a decis să continue jocul și nu a regretat! A 3-a favorită a schimbat tactica și a destabilizat-o pe Caroline, aceasta cedându-și serviciul la 3-6, 5-4. A fost momentul decisiv al întâlnirii, care a descătușat-o pe Halep. Apoi, Simona a spus la conferința de presă că accidentarea a fost serioasă, dar era optimistă că se va recupera, așa cum s-a și întâmplat:

Am avut probleme la serviciu. Am avut probleme la umăr un pic, așa că toată atenția a fost pe durere! Apoi am început să mă relaxez, am încercat să nu mă gândesc la rezultat, doar să îmi relaxez brațul, corpul și apoi am început să mă mișc mai bine. Așa am câștigat încredere și am revenit. Când am venit aici, nu simțeam durerea, eram chiar bine. Dar apoi m-am antrenat cu alte jucătoare și am început să simt din nou. Acum s-a înrăutățit puțin. Încerc să fac o recuperare cât mai bună ca să servesc mai bine. O să văd cum va fi în zilele următoare”, a declarat Halep.

So weird, but also cool to see Simona and Kerber on the same side of the net playing doubles together. pic.twitter.com/qE1Wp0Onn5

— Philip T Boosey (@PhilipTBoosey) March 26, 2021

The post Veste excelentă de la Miami! Simona Halep s-a recuperat la timp pentru a evolua și în proba de dublu, alături de Angelique Kerber appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă