Veste de ultimă oră: meciul de rugby Rusia – România se vede la tv! Cine transmite în direct partida de la Soci

1 lună in urmă 2

România va întâlni sâmbătă, 6 martie 2021, în primul meci al Rugby Europe Championship 2021, Rusia. Confruntarea se va putea urmări, în cele din urmă, și pe micile ecrane.

Partida va avea loc la Soci de la ora 14:00, ora României și poate fi vizionată în direct pe Rugby Europe TV, dar și pe TVR 1. Deelegația României a ajuns la Soci, ieri, la ora 18.00, și nu a efectuat antrenamentul oficial din cauza restricțiilor Covid-19.

Întreg lotul pregătit de selecționerul Andy Robinson a fost testat anti-Covid cu 72 de ore înainte de meci chiar la București și va mai efectua o testare în ziua partidei, dimineața, de la ora 10.00, cu patru ore înainte de meci..

Veste de ultimă oră: meciul de rugby Rusia – România se vede la tv! Cine transmite în direct partida de la Soci

Până acum meciurile „stejarilor” din deplasare erau transmise de postul public, în urma barterului făcut cu celelalte țări (de exemplu: noi dădeam semnalul când jucam acasă, rușii la fel când meciul se disputa la ei).

Rugby Europe a interzis din acest sezon practica de până acum, dar până la urmă s-a ajuns la un acord comercial cu Rugby Europe. Rezumate ale confruntărilor puteau fi urmărite pe site-ul celor de Rugby Europe și până acum, dar vor fi disponibile pe portalul respectiv și meciurile live ale echipelor angrenate în competiție.

Partida de la Soci marchează și debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din 2023, puncte care se vor aduna pe parcursul anilor 2021 și 2022.

Din cauza restricțiilor legate de Covid, deplasarea la Soci s-a făcut cu 24 de ore înainte de meci. Antrenamentul oficial a fost realizat în țară pe stadionul Dinamo, vineri, de la 9 dimineața.

#Stejarii au ajuns în Rusia. #rugbyeurope #rugbyromania https://t.co/eY6rR0qfnK

— Rugby Romania (@RugbyRomania) March 5, 2021

Van Heerden și Fercu sunt accidentați și nu se poate conta pe ei în această întâlnire. Anul trecut, pe 5 martie la Krasnodar, România pierdea cu Rusia, 25-32.

The post Veste de ultimă oră: meciul de rugby Rusia – România se vede la tv! Cine transmite în direct partida de la Soci appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă