Veste de ultimă oră despre noul selecționer al României: Răzvan Burleanu e tot mai aproape de marea lovitură! Antrenorul de top vine la București pentru negocierile finale | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 24

Loți Boloni (68 de ani) are din ce în ce mai multe șanse să devină noul selecționer al României, iar ProSport a aflat că tehnicianul va sosi în țară spre sfârșitul săptămânii pentru a discuta în detaliu propunerea lui Răzvan Burleanu.

Sursele noastre afirmă că principalul impediment rămâne salariul pe care Boloni l-ar vrea în calitate de selecționer, unul pe măsura CV-ului său impresionant, dar diferențele între așteptările acestuia și ceea ce ar putea oferi președintele FRF pentru o astfel de lovitură de imagine nu sunt insurmontabile.

Dacă totul va decurge așa cum își doresc părțile implicate în negocieri este posibil ca tandemul Burleanu-Stoichiță să obțină cea mai importantă „victorie” de la preluarea puterii în forul decizional din fotbalul românesc, numirea unui antrenor de top la cârma naționalei.

Veste de ultimă oră despre noul selecționer al României: Răzvan Burleanu e tot mai aproape de marea lovitură cu Loți Boloni!

Postul de selecțíoner al României este vacant după încheierea raporturilor contractuale între FRF și Mirel Rădoi. Tehnicianul a preluat naţionala la 27 noiembrie 2019, înaintea barajului pentru Euro-2020 din Liga Naţiunilor.

El l-a înlocuit atunci pe Cosmin Contra. Sub conducerea lui, echipa naţională a ratat calificarea la Euro-2020 şi la Cupa Mondială din 2022.

Ladislau Boloni a condus până în mai 2021 echipa de fotbal Panathinaikos Atena, fiind demis după ratarea calificării în cupele europene.

Detaliu important: Loți Boloni n-a mai antrenat de 7 luni

Panathinaikos, de 20 de ori campioană a Greciei, pierduse atunci derby-ul de tradiție de pe teren propriu cu AEK Atena (0-1) şi nu mai avea nicio şansă de calificare în nicio competiție de pe „Bătrănul continent”.

Boloni nu a fost la prima sa echipă în sezonul 2020-2021, el fiind demis în septembrie 2020 de gruparea belgiană KAA Gent după doar trei partide, unde bifase o victorie şi două înfrângeri. El a invocat că în ultima perioadă a avut o serie de probleme familiale cărora le-a dedicat timp.

Laszlo Boloni, cum mai este cunoscut fostul jucător al echipelor ASA Târgu Mureş şi Steaua, a pregătit-o pe Antwerp din iulie 2017 până în luna mai 2020. A mai antrenat-o şi pe Standard Liege (2008-2010), cu care a fost campion în 2009. Boloni a antrenat-o în perioada 2011-2012 pe PAOK Salonic.

Fost selecţioner al naţionalei României (2000-2001), Boloni a mai pregătit echipe ca AS Nancy (1994-2000), Sporting Lisabona (2001-2003), Rennes (2003-2006), AS Monaco (2006), RC Lens (2011).

The post Veste de ultimă oră despre noul selecționer al României: Răzvan Burleanu e tot mai aproape de marea lovitură! Antrenorul de top vine la București pentru negocierile finale | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă