Veste cutremurătoare. Mama unui fotbalist din Liga 1 a murit după ce a călcat într-un cui și a făcut septicemie

4 zile in urmă 17

Veste cruntă pentru Alin Șeroni, fundașul formației FC Botoșani. Fotbalistul nu a jucat în ultima partidă de campionat din cauza unui deces în familie. Mama lui a decedat la doar 53 de ani, în urma unui accident stupid.

Tragedie în familia lui Alin Șeroni. Mama fotbalistului a murit la 53 de ani

Alin Șeroni trece prin momente îngrozitoare. Mama lui a decedat, iar fundașul nu a făcut parte din lot la partida Sepsi – FC Botoșani. „Colegii din echipă, staff-ul tehnic și echipa din mangement a clubului FC Botoșani sunt alături de Alin Șeroni în greaua pierdere suferită”, a fost mesajul pe pagina de Facebook a clubului din Moldova. Și rivalii s-au gândit la durerea lui. „Fii tare fratele meu. Sunt alături de tine!”, a transmis antrenorul de la U Craiova 1948, fost tehnician la FC Botoșani.

Mama lui Alin Șeroni a murit la doar 53 de ani. Totul a început din cauza unui accident stupid. Femeia a călcat într-un cui, iar apoi rana s-a infectat și lucrurile s-au agravat. A făcut septicemie în condițiile în care de ani buni se lupta și cu diabetul.

„Mama lui Alin stătea într-un sat pe lângă Timișoara. Din păcate, dânsa avea și diabet, iar lucrul ăsta a cauzat enorm după ce ea călcase într-un cui. Vă dați seama că Șeroni este devastat, iar tot lotul și toată conducerea sunt alături de el în aceste momente.

Șeroni este un băiat admirabil și suntem siguri că o să treacă cu bine peste această imensă pierdere. Nu este ușor pentru nimeni în astfel de momente, dar viața trebuie să meargă înainte. Nu avem ce să facem”, a spus pentru ProSport unul dintre prietenii apropiați ai lui Alin Șeroni.

Fără fundașul central pe teren, FC Botoșani s-a făcut de râs în duelul cu Sepsi. Moldovenii au pierdut cu 7-0, iar patronul Valeriu Iftime a spus că postul lui Mihai Teja nu este în pericol! Deocamdată! I-a transmis antrenorului că a venit vremea să fie „mai rău” cu jucătorii.

The post Veste cutremurătoare. Mama unui fotbalist din Liga 1 a murit după ce a călcat într-un cui și a făcut septicemie appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă