Veste bună pentru suporteri! Justin Ștefan s-a întâlnit cu ministrul Eduard Novak: „Ne-a asigurat ca avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor!”

1 lună in urmă 1

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a ținut de cuvânt și a avut o întâlnire cu Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului.

Din cauza pandemiei de COVID-19, suporterii nu au mai pășit pe un stadion din România vreme de aproximativ un an.

Așa cum a promis, în urmă cu două săptămâni, în direct la ProSport Live, Justin Ștefan a mers în vizită de lucru la ministrul Eduard Novak, pentru a discuta despre problema redeschiderii stadioanelor de fotbal.

Justin Ștefan a discutat cu ministrul Eduard Novak despre redeschiderea stadioanelor

Oficialul LPF a anunțat că nu se va opri aici și asigură că are sprijinul ministrului Tineretului și Sportului în vederea redeschiderii stadioanelor.

„Ne-am intalnit astazi cu ministrul Eduard Novak. Ne-a asigurat ca avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor.

Urmeaza sa avem discutii cu domnii Arafat si Voiculescu in perioada imediat urmatoare, sens in care vom trimite solicitari oficiale catre IGSU si Ministerul Sanatatii. Le vom demonstra acestor domni ca regulile propuse de noi asigura protejarea sanatatii oamenilor si, impreuna cu liderii de galerii, ne vom asuma respectarea acelor reguli, in caz contrar urmand a accepta ideea de a se reveni asupra deciziei de deschidere a stadioanelor.

Le vom cere sa inceteze imediat orice forma de discriminare in raport cu fanii din fotbalul romanesc si sa asigure un tratament egal al sportului in raport cu alte activitati de divertisment precum spectacolele, cinematografele, restaurantele etc. Este inacceptabil ca industria sportului sa fie tratata diferit in raport cu alte industrii. Familia sportului romanesc s-a trezit si nu va permite nimanui ca sportul si fanii sai sa nu fie respectati”, a scris Justin Ștefan, pe Facebook.

Daniel Niculae, ironii la adresa autorităților: „Le era teamă că aveam prea mulți suporteri pe stadioane” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Ne-am intalnit astazi cu ministrul Eduard Novak.

Ne-a asigurat ca avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor….

Publicată de Justin Stefan pe Miercuri, 24 februarie 2021

The post Veste bună pentru suporteri! Justin Ștefan s-a întâlnit cu ministrul Eduard Novak: „Ne-a asigurat ca avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă