Veste bombă la CFR Cluj! Edi Iordănescu și-ar fi anunțat plecarea de la echipă

1 săptămână in urmă 15

CFR Cluj nu trece printr-o perioadă bună, chiar dacă se află pe primul loc din Liga 1. Astfel că anrenorul Edi Iordănescu și-ar fi anunțat plecarea de la echipă, la finalul sezonului.

Edi Iordănescu (42 de ani) a fost instalat pe banca CFR-ului, în luna decembrie a anului trecut, după plecarea lui Dan Petrescu.

În ultimul meci de campionat, CFR Cluj a smuls o remiză cu FCSB, 1-1, printr-un gol marcat, în prelungirile partidei, de Andrei Burcă.

Edi Iordănescu și-ar fi anunțat plecarea de la CFR Cluj

Potrivit Digi Sport, Edi Iordănescu nu este mulțumit de atitudinea jucătorilor pe teren. Astfel că tehnicianul i-ar fi anunțat, marți, în cadrul unei ședințe, pe fotbaliști despre faptul că va pleca de la CFR Cluj, la finalul sezonul, chiar dacă se va câștiga titlul.

„Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. Ok, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă, nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept.

În vară s-a terminat, pentru că, dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu.

Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsură eu nu merg înainte”, le-ar fi spus Edi Iordănescu jucătorilor, potrivit sursei citate.

The post Veste bombă la CFR Cluj! Edi Iordănescu și-ar fi anunțat plecarea de la echipă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă