Veronika Kudermetova, abandonată de soț după finala cu Simona Halep! Momente hilare la festivitatea de premiere: „Chiar dacă a plecat…”

1 săptămână in urmă 10

Veronika Kudermetova (Rusia, 31 WTA) a oferit faza zilei după ce a fost învinsă de Simona Halep (20 WTA), scor 2-6, 3-6 în finala turneului WTA 250 de la Melbourne.

Veronika Kudermetova a remarcat faptul că soțul ei, care îi este și antrenor, Serghei Demetkhine, a plecat din tribune, nemaidorind să asiste la ceremonia de decernare a trofeului.

Kudermetova s-a măritat cu antrenorul ei, care înainte de a începe colaborarea cu Veronika a pregătit o altă rusoaică, pe Vera Zvonareva. Simona a ghicit tactica aleasă de cei doi, dominând-o pe Veronika în finala turneului din seria WTA 250.

Veronika Kudermetova, abandonată de soț după finala cu Simona Halep! Momente hilare la festivitatea de premiere

Veronika Kudermetova, jucătoare în vârstă de 24 de ani, a stârnit amuzamentul spectatorilor după finala turneului de la Melbourne, în care rusoaica a fost învinsă de Simona Halep într-o oră și 15 minute de joc. Deși membrii staff-urilor asistă de obicei la decernarea trofeelor, rusoaica a fost „abandonată” de soțul ei: „Chiar dacă a plecat, îi mulțumesc soțului meu pentru ajutor!”, a fost declarația hilară a Veronikăi Kudermetova, sportivă pe care Simona Halep a învins-o de trei ori în tot atâtea partide disputate.

„Vreau să o felicit pe Simona pentru această săptămână, pentru un nou titlu! Mulțumesc și celor care au venit să ne urmărească, e o plăcere să jucăm în fața voastră!”, a mai spus rusoaica. Halep (30 de ani) a avut și ea o reație savuroasă după finala din Australia: „Mulțumesc în primul rând echipei mele pentru susținere! E greu să lucrați cu mine, dar să continuăm să câștigăm, pentru că îmi place sentimentul ăsta. Darren nu mai e antrenorul meu, dar îi mulțumesc și lui pentru că a venit, deoarece face parte din familia mea. Atât el, cât și Australia sunt în înima mea”, a spus Halep după titlul cu numărul 23 în circuitul de tenis profesionist.

The post Veronika Kudermetova, abandonată de soț după finala cu Simona Halep! Momente hilare la festivitatea de premiere: „Chiar dacă a plecat…” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă