Verificari la jandarmeria Teleorman dupa ce mai multi subofiteri au fost surprinsi in autospeciala institutiei fara masca de protectie

4 săptămâni in urmă 2

Sunt verificari la jandarmeria Teleorman dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu mai multi subofiteri angajati care se aflau in masina institutiei fara a purta masca de protectie, asa cum prevede legea.

Fotografiile au fost postate pe jurnalistii locali din Teleorman. Conform impactnews24.ro, patru jandarmi care nun purtau masca de protectie au oprit pentru a sanctiona doi tineri care, nici ei nu purtau masti de protectie, jandarmii decizand ca aplice ca sanctiune cate un avertisment celor doi. Conform jurnalistilor locali, in cele din urma unul dintre tineri ar fi fost amendat cu 500 de lei.

Sambata dupa amiaza, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Teleorman a anuntat ca jandarmii fotografiati sunt angajati ai institutiei si ca se vor face verificari avand in vedere ca imaginile arata ca nu au respectat masurile de protectie individuala in contextul crizei sanitare provocate de noul coronavirus.

"Jandarmii din imaginile la care se face referire sunt cadre militare active ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Teleorman, iar in ceea ce priveste atitudinea cadrelor militare precum si modul de a se manifesta fara respectarea masurilor de protectie individuala va comunicam ca, la nivelul unitatii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica aceste aspecte, in scopul luarii masurilor legale care se impun. Totodata, va comunicam faptul ca nu toleram si nu vom tolera nicio forma de abatere de la principiile solide pe care este cladita institutia noastra si vom comunica, in continuare, cu celeritate, concluziile verificarilor pe care le-am demarat", a transmis IJJ Teleorman.

Oficialii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Teleorman dau asigurari ca institutia "isi desfasoara activitatea in interesul cetatenilor, al comunitatii si in sprijinul institutiilor statului, exclusiv pe baza si in executarea legii".

CITESTE SI:

Anunt important pentru cei care vin din SpaniaReactia preotului de la Biserica din IOR, dupa ce lacasul a fost vandalizat: "Ar fi bine ca Patriarhia sa-si tempereze declaratiile, pentru ca intreaga "afacere" are un singur beneficiar: AUR"Inca un "revolutionar" din Bucuresti condamnat la inchisoare cu executare: "Vreau sa ma bat cu mascatii. Sa moara familia mea daca nu sparg ficatii in voi"CTP, despre controversatul medic Flavia Grosan si despre cei care o lauda: "Cum as putea eu sa numesc aceste persoane? Le-as numi maglavite"VIDEO "Puteti trezi toate simturile unui barbat". Cine sunt unguroaicele sexy care l-au cucerit pe Smiley la "Romanii au talent"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă