Verdictul lui Ion Crăciunescu pentru cea mai controversată fază din Universitatea Craiova - FCSB

1 săptămână in urmă 30

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Bogdan Mitrea a deschis scorul dintr-un penalty transformat în minutul 32, iar FCSB a egalat în ultimele momente ale primei părți, tot dintr-o lovitură de la 11 metri, una extrem de controversată.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - FCSB:

Verdictul lui Ion Crăciunescu pentru cea mai controversată fază din Universitatea Craiova - FCSB

Arbitrul a arătat punctul cu var după un contact dintre Andrea Compagno și Nicușor Bancu, produs după ce italianul a preluat mingea și, când a vrut să se întoarcă spre poartă, s-a lovit de fundaș, iar Ion Crăciunescu a transmis că decizia lui Radu Petrescu este cea corectă.

Eu văd două lucruri. Îl văd pe Compagno că joacă mingea. Asta e clar. După ce Compagno joacă mingea, se întoarce și are loc o ciocnire cu Bancu. Este un contract între ei, indiscutabil. Tot indiscutabil este că Compagno nu-l vede pe adversar. Există un contact. Eu dacă spun că e 51-49, vă supărați.

Eu îi dau credit arbitrului. E o fază la care ne uităm de nu știu câte ori și nu putem trage o concluzie, așa că trebuie să-i dăm credit arbitrului. Bancu face doi pași în față după ce Compagno dă în minge, e penalty”, a spus Ion Crăciunescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO cu duelul pentru care Radu Petrescu a dictat penalty pentru FCSB la Craiova:

Scorul final al confruntării din Bănie, Universitatea Craiova - FCSB 2-1, a fost stabilit de un autogol al lui Răzvan Oaidă, din minutul 66.

Clasamentul din Liga 1, după Universitatea Craiova - FCSB

Etichete: ion craciunescu , universitatea craiova - fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă