Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce Dinamo a luat două cartonașe roșii la Cluj: "Nu se poate așa ceva!"

1 lună in urmă 12

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a criticat dur deciziile lui Marcel Bîrsan, care i-a eliminat cu ușurință pe Anton și Bejan în minutele 31 și 37:  "La primul cartonaș galben nu l-am înțeles pe Paul Anton, dar la al doilea cartonaș galben nu văd ce argumente are arbitrul. Ori noi vedem altceva, ori arbitrul vede în altă dimensiune... pentru ce să-i dai?

Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce Dinamo a luat două cartonașe roșii la Cluj: "Nu se poate așa ceva!"

A fost un fault de joc, nu a fost un fault periculos, nu a fost o acțiune imprudentă. Dacă ești și arbitru FIFA, trebuie să fie toate criteriile 100% respectate, să fie totul clar pentru toată lumea.

Bejan se duce să dea cu capul în minge, îi trimite mingea în mână din jumătate de metru. Aici este și mai grav! După ce elimini un jucător fără să ai toate circumstanțele, mai vii și cu acest cartonaș roșu, tot pentru Dinamo. Haideți, domnule, nu se poate așa ceva", a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport Special.

VIDEO Eliminarea lui Paul Anton

VIDEO Elininarea lui Florin Bejan

Etichete: ion craciunescu , digi sport special , jucatori dinamo , paul anton , marcel birsan , florin bejan , meciuri dinamo , cfr cluj dinamo live video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă