Verdict înainte de derby-ul Rapid - FCSB: ”Pănoiu va fi peste Tavi Popescu! Fotbal fără cap nu se poate”

2 luni in urmă 26

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Ambii au semnat victoria echipelor lor în ultima etapă - Ștefan Pănoiu a înscris în 1-0 cu FC Argeș, în timp ce Octavian Popescu a marcat golul de 2-1 din succesul cu Gaz Metan.

Prezent în studioul emisiunii Liga Digisport, Vivi Răchită crede că doar unul dintre cei doi tineri talentați va ajunge departe. 

Verdict înainte de derby-ul Rapid - FCSB: ”Pănoiu va fi peste Tavi Popescu! Fotbal fără cap nu se poate”

”Pănoiu a luat bacalaureatul cu 10, iar Octavian Popescu nici nu s-a prezentat la examen. Ca să vorbim de cum înţeleg unii fotbalul.

Dar dacă se va merge pe această linie, eu îl văd pe Pănoiu mai sus decât Octavian Popescu. Fotbal fără cap nu se poate.

Toată lumea a spus, chiar şi Cruyff, că cel care gândeşte mai rapid va avea succes. Cel care pune fotbalul pe primul plan, şi nu şi intelectul, va avea succes doar pe o perioadă scurtă, datorită talentului, dar nu va înțelege scheme de joc, nu va înţelege tactică, nu va înţelege foarte multe lucruri care, normal, te ajută.

Fotbalul este matematică, este vorba de viteză, traiectorii, unghiuri. Să ştii că scouterii se uită şi la asta.

De aceea, toți de la Academia Hagi fac școală, fotbal fără cap nu se poate”, a explicat Vivi Răchită la emisiunea Liga Digisport.

Vezi video cu declarațiile lui Vivi Răchită:

Ștefan Pănoiu, 10 pe linie la bacalaureat

Înainte să debuteze în Liga 1 cu Rapid, Ștefan Pănoiu a obținut un rezultat mare la ”examenul maturității”. Elev al liceului ”Nicolae Iorga”, specializarea Științe ale Naturii, mijlocașul a luat nota maximă la toate cele trei discipline pe care le-a susținut: limba și literatura română, matematică și chimie anorganică.

  • Pănoiu a fost utilizat în toate cele patru etape din Liga 1, iar golul de la Pitești a fost primul pentru el pe prima scenă a fotbalului românesc.

Născut la Râmnicu Vâlcea, Ștefan Pănoiu a venit în 2019 la Rapid de la echipa din orașul său de baștină. Pentru a face parte din lotul alb-vișiniilor, mijlocașul a dezvăluit că a refuzat oferte de la FCSB, Dinamo și Viitorul (n.r.- actuala Farul).

Am refuzat FCSB, Dinamo și Viitorul pentru că am întâlnit la Rapid niște oameni ce mi-au prezentat un proiect extrem de interesant și care s-au purtat foarte frumos cu mine. Am ales Rapid pentru că vreau să ajut echipa să meargă cât mai sus și să facem treabă bună împreună”, a dezvăluit Ștefan Pănoiu, conform site-ului oficial al lui Rapid.

Prețurile biletelor pentru derby-ul Rapid - FCSB

  • Peluza Nord - 20 RON
  • Tribuna a II-a - 35 RON
  • Tribuna I - 55 RON
  • Tribuna 0 - SOLD OUT

Programul caselor de bilete de la Arena Națională

  • Vineri: 17:00 - 20:30 (Pierre de Coubertin)
  • Sâmbătă: 12:00 - 20:00 (Pierre de Coubertin)
  • Duminică: 10:00 - 22:15 (Pierre de Coubertin, Maior Coravu)

Suporterii echipei FCSB vor putea achiziționa bilete doar de la casa din Bd. Basarabiei!

Copiii până în 7 ani vor avea acces gratuit la Peluza Nord, Tribuna a II-a și Tribuna I, numai însoțiți de un adult, dar numai cu bilet. Acest bilet gratuit va fi ridicat în ziua meciului, doar cu certificatul de naștere (copie/original) al copilului.

Etichete: octavian popescu , rapid fcsb , stefan panoiu , stefan panoiu rapid , octavian popescu rapid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă