Verdict dur despre haosul de la Dinamo: „Acolo e o bombă neexplodată, a spus-o și Achim”

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021, 21:19 / Actualizat luni, 22 martie 2021 21:37

Helmuth Duckadam (61 de ani), fostul mare portar al Stelei, a analizat situația tensionată de la Dinamo. „Eroul de la Seviila” are propria-i versiune cu privire la degringolada din Ștefan cel Mare.

„Eu cred că acolo a fost o bombă neexplodată în vestiar! Și a spus-o și Achim, pe față. Dar acolo este o bombă, pentru că foarte mulți jucători români au salarii mici.

 Au venit foarte mulți jucători străini, iar în momentul în care au plecat, au primit 90.000 de euro doar pentru că au trecut pe la Dinamo câteva luni. Iar ceilalți joacă pe 1.000 - 2.000”, a spus Helmuth Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Mulțescu aduce 3 noutăți în echipa lui Dinamo!

Gigi Mulțescu profită de pauza provocată de meciurile internaționale pentru a pune pe picioare 3 tineri jucători utilizați foarte rar până la venirea sa, cărora vrea să le acorde mult mai multe șanse în play-out.

Mulțescu este nemulțumit de calitatea străinilor veniți în această iarnă la Dinamo. Astfel, Nepomuceno și Morsay au șanse mici să mai prindă primul „11” în perioada următoare, mai ales că experimentatul tehnician are în plan să mizeze în special pe tineri, idee promovată adesea și de fanii-acționari ai clubului.

Conform surselor Gazetei apropiate de echipă, Borcea, Bani și Măgureanu sunt printre preferații „SMURD-ului”. Cei 3 fotbaliști, toți cu profil ofensiv, au prins puține minute în actuala stagiune, fiind folosiți mai degrabă pentru a bifa regula U21.

VIDEO Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Un mare dinamovist e nemulțumit de strategia lui Gigi Mulțescu: „Jalnic! Mă așteptam să văd altceva”

Dinamo ironizată de un fost om din club: „De la Rivaldo, la Morsay... Te apucă râsul”

Playtech: Anamaria Prodan TAIE în carne vie. Impresara l-a eliminat, fără să mai stea la discuții


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă