Verdict crunt pentru Florinel Coman după accidentarea din meciul cu Backa Topola! Ratează cele mai importante meciuri ale FCSB-ului din această toamnă

5 luni in urmă 22

Florinel Coman s-a accidentat destul de serios în meciul jucat de FCSB cu Backa Topola, scor 6-6 (4-5) din turul 2 preliminar al Europa League, iar verdictul medicilor este unul crunt.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a ieșit accidentat și cu lacrimi în ochi în repriza a doua a partidei Backa Topola – FCSB din turul 2 preliminar al Europa League, iar problemele lui „Mbappe de România” sunt destul de serioase.

Verdict crunt pentru Florinel Coman după accidentarea din meciul Backa Topola – FCSB

Conform Gsp, Florinel Coman a suferit o entorsă puternică la gleznă în meciul cu Backa Topola, iar acesta riscă să strea departe de terenul de fotbal pentru următoarea lună. Astfel, internaționalul român o să rateze cele mai importante meciuri ale formației roș-albastre din această toamnă.

Astfel, Florinel Coman va reveni pe teren după pauza competițională datorată meciurilor echipei naționale a României cu Islanda (8 octombrie), Norvegia (11 octombrie) și Austria (14 octombrie). În aceste condiții, Toni Petrea nu se va putea baza pe serviciile internaționalului român la partidele pe care formația roș-albastră le va juca împotriva lui FC Argeș (etapa 4), Slovan Liberec (turul 3 preliminar din Europa League, Poli Iași (etapa 5), Apoel/ Zrinjski (dacă FCSB trece de Slovan) și nici la derby-ul cu Dinamo din runda a 6-a din Liga 1.

Meciurile pe care le poate rata Florinel Coman:

FCSB – FC Argeș – etapa 4 din Liga 1 FCSB – Slovan Liberec – turul 3 preliminar al Europa League Poli Iași – FCSB – etapa 5 din Liga 1 FCSB – APOEL/ Zrinjski – play-off-ul Europa League (n.r. dacă FCSB trece de Slovan Liberec) FCSB – Dinamo – etapa 6 din Liga 1

Cotat de site-urile de specialitate la 5,5 milioane de euro, Florinel Coman a jucat în 5 meciuri pentru FCSB în sezonul 2020 – 2020, în toate competițiile, a dat un gol și a oferit 3 pase decisive.

3 milioane de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Florinel Coman de la FC Viitorul

The post Verdict crunt pentru Florinel Coman după accidentarea din meciul cu Backa Topola! Ratează cele mai importante meciuri ale FCSB-ului din această toamnă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă