Verde la programari pentru vaccinarea cu serul Pfizer/BioNTech. In ce judete din tara se deschid noi cabinete

1 lună in urmă 3

De sambata, 20 martie, se pot face din nou programari pentru vaccinarea cu serul Pfizer/BioNTech. Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta ca, din 23 martie, se deschid 167 de noi cabinete pentru administrarea acestui vaccin.

Programarile se fac prin intermediul listelor de asteptare alocate acestor cabinete nou deschise in 13 judete din tara si in Capitala.

"167 de cabinete noi devin operationale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech, in 13 judete din tara si la nivelul municipiului Bucuresti. Vaccinarea efectiva a persoanelor programate se va realiza incepand de marti, 23 martie a.c", a transmis, vineri seara, CNCAV, potrivit news.ro.

In total, sunt disponibile 10.020 de locuri, iar programarea se poate face de sambata.

Distributia cabinetelor este urmatoarea:
* Municipiul Bucuresti - 54 cabinete;
* Arad - 9 cabinete;
* Bihor - 3 cabinete;

* Bistrita-Nasaud - 3 cabinete;
* Brasov - 8 cabinete;
* Cluj - 13 cabinete;
* Constanta - 20 cabinete;
* Dambovita - 4 cabinete;
* Harghita - 1 cabinet;
* Hunedoara - 3 cabinete;
* Satu-Mare - 1 cabinet;
* Sibiu - 12 cabinete;
* Timis - 30 de cabinete;
* Valcea - 6 cabinete.

"Toti cei care doresc sa se vaccineze se pot programa incepand de maine (sambata n.r.), 20 martie a.c., prin intermediul listelor de asteptare alocate acestor cabinete. Reamintim ca programarea se poate realiza atat online in platforma, cat si telefonic in Call Center, la numarul 021.414.44.25", a mai precizat CNCAV.

Fiecare persoana se poate inscrie pe o singura lista de asteptare, iar dupa ce este notificata ca este un loc disponibil trebuie sa acceseze platforma si sa se programeze in termen de 24 de ore.

Citeste si:

Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata cu mesaje pro LGBT. Purtatorul de cuvant BOR: "Acte violente intretinute de o hidoasa ideologie neomarxista"VIDEO SOCANT Mirela Vaida a fost atacata cu un bolovan, de o femeie dezbracata, in timpul emisiunii Acces directMaia Morgenstern, tinta unei afirmatii rasiste la o intalnire a oamenilor de cultura: "Hai s-o facem asa, jid..."VIDEO Presedintele Joe Biden a cazut in timp ce urca pe scara avionului Air Force OneFOTO Fiica de muzicanti, cumnata Simonei Halep a facut senzatie la Dubai. Tanara din Constanta a atras toate privirile
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă