Vedeta TV din România, miracol înainte de Crăciun. Este însărcinată, totul a fost ținut secret până azi

2 luni in urmă 20

O vedetă TV din România a simțit pe pielea sa minunea Crăciunului: a rămas însărcinată după o lungă așteptare. „Cât de nerăbdători suntem să te cunoaștem! Cât de mult te-am așteptat!”

Miracol înainte de Crăciun. Vedeta TV a rămas însărcinată

Laura Andreica, prezentatoare de știri Antena Stars, a anunțat pe contul său de socializare că este însărcinată în 23 de săptămâni, postând o fotografie explicită cu burtica de gravidă.

„Cât de mult te putem iubi! Cât de nerăbdători suntem să te cunoaștem! Cât de mult te-am așteptat!”, a notat Laura Andreica în descrierea fotografiilor publicate.

Laura a ținut totul secret fiind îngrijorată la evoluția sarcinii. Cât despre sexul bebelușului, cei doi părinți încă nu l-au făcut public, dar pare că s-au decis deja în privința unui nume, acesta urmând a începe cu litera ”A”.

„Laura e mai fericită ca niciodată că va deveni mamă, abia așteaptă să își strângă bebelușul în brațe. E, în sfârșit, liniștită, sarcina merge bine, Cosmin o răsfață și are grijă să nu se mai streseze pentru nimic”, a spus o sursă pentru WOWbiz.

Urmăritorii și prietenii apropiați au felicitat-o. „Felicitari! Sarcina usoara si nastere implinitoare! Sa fiti bine toti❤️/Sarcina usoara si bebelina sanatoasa. Sa va bucurati de viata si sa fiti uniti mereu! Ce-i frumos, acum urmeaza/ Super in sfârșit….felicitări… ❤❤❤ vor fi verișorii apropiați de varsta pfuu concedii împreună minunat ma bucur mult ptr voi ❤sarcina ușoară pupici/ O veste minunatã🙏 Felicitări și sã ai o sarcinã ușoarã!!!😘😘😘😘/ Cea mai frumoasă perioadă din viata unei femei, cand înfăptuiește miracolul vieții 🤗 Acum sunteți cu adevărat împliniți 👣 vă dorim tuturor multă sănătate, sa aveti grijă de voi și să vă bucurați de cea mai mare „realizare” a voastră 😘”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor.

Cum și-a cunoscut soțul?

„Eu l-am cunoscut când era în clasa a 9-a la Teologie. S-a transferat în clasa a 10-a în clasa noastră, la liceu, și așa ne-am împrietenit. Eu am ajuns datorită lui în această profesie. El se mutase deja la București, eu eram în presa scrisă, la Satu Mare, și a venit momentul în care trebuia să ne decidem, dacă stăm împreună sau separat”, a povestit prezentatoarea de știri în cadrul unui interviu oferit pentru ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

„Ne-am ajutat reciproc. Ne-am temperat reciproc”, a completat soțul ei, Cosmin Andreica, polițistul sătmărean și președintele Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

The post Vedeta TV din România, miracol înainte de Crăciun. Este însărcinată, totul a fost ținut secret până azi appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă