Vedetă, prejudiciată cu 1 milion de dolari. Cine i-a furat toți banii aceștia, fără să știe

3 săptămâni in urmă 1

O vedetă internațională a fost prejudiciată cu fabuloasa sumă se 1 milion de dolari. Despre cine este vorba și cine i-a furat banii actorului?

Actor celebru, lăsat făra 1 milion de dolari

Actorul Kevin Hart a fost prejudicit cu suma de 1 milion de dolari, după ce în anul 2015 a angajat un asistent de cumpărături pentru a-l ajuta pe artist să-și facă achizițiile necesare privind garderoba. Însă, angajatul vedetei s-a dovedit a fi un hoț priceput, care l-a lăsat pe actor fără fabuloasa sumă de bani, scrie nbcnewyork.com.

Dylan Syer se numește asistentul de cumparături și este în vârstă de 29 de ani. El a fost acuzat de 10 infracțiuni după ce a cheltuit peste un milion de dolari. Tot acest prejudiciu a fost acumulat pe o perioadă de doi ani.

Hoțul, deghizat în personal shopper ar fi achiziționat cu banii sustrași din contul vedetei obiecte extrem de valoroase. Printre acestea se numără un tablou al artistului Sam Friedman, cinci ceasuri Patek Philippe evaluate la peste 400.000 de dolari, cinci păpuși de colecție Kaws și două genți Louis Vuitton Keepall Bandouliere.

Mai mult, acesta s-a afișat cu valoroasele achiziții și pe paginile sale de socializare. Însă, nu a fost pentru totdeauna, deoarece Dylan a ajuns acum în fața justiției, urmând a fi judecat pentru infracțiunea comisă și prejudiciul imend adus starului.

Cine este Kevin Hart?

Kevin Hart este un celebru actor american, scenarist și comediant. S-a născut pe 6 iulie 1979 în Philadelphia, Pennsylvania. Hart și-a început cariera câștigând câteva competiții de amatori de comedie în cluburi din New England. Apoi a culminat cu primul său rol în anul 2.000 când a jucat rolul lui Judd Apatow în serialul TV Undeclared. Serialul a durat doar un sezon, dar curând a primit alte roluri în filme precum Paper Soldiers (2002), Scary Movie 3 (2003), Soul Plane (2004) sau Little Fockers (2010), Jumanji.

The post Vedetă, prejudiciată cu 1 milion de dolari. Cine i-a furat toți banii aceștia, fără să știe appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă