Vedetă din România, la un pas să fie furată pe OLX: ”Am postat un anunț cu o pompă de sân”

2 luni in urmă 3

Silvana Rîciu a fost la un pas de a fi păcălită de escrocii de pe OLX. Vedeta și-a arătat revolta cu privire la întâmplarea care era cât pe-aci să o lase fără niciun ban pe card. Interpreta de muzică populară a căzut în plasa șarlatanilor, care au încercat să îi obțină datele cardului bancar.

Silvana Rîciu, la un pas să fie furată pe OLX. Vedeta nu a apelat la ajutorul autorităților

Cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu a fost victima celei mai noi metode de înșelătorie, denumită phishing, prin care vânzătorii de pe OLX sunt abordați de către presupuși cumpărători și direcționați către o pagină falsă unde li se cer datele cardului bancar. Solista a postat o știre pe platforma de anunțuri și a fost abordată rapid de către escroci.

Imediat după ce a realizat că totul este o capcană, vedeta a oprit comunicarea cu hoții și a făcut capturi cu toate detaliile. În schimb, a decis să nu apeleze la ajutorul autorităților fiindcă Poliția a mai dezamăgit-o în trecut.

Nu mai are încredere în Poliția Română 

„Am postat un anunț pe OLX, aveam o pompă de sân pe care n-o folosisem deloc, era noua. Mi-a scris o așa zisa domnișoara pe Whatsapp, mi-a cerut detalii pe parcursul întregii zile. Azi mi-a trimis un link de pe care mi se solicitau tot felul de date de pe card, inclusiv cele de pe spatele cardului și soldul cardului.

Aici am realizat că este înșelătorie, evident că i-am scris acest lucru. Puteam să cad în capcană dându-i toate datele de pe cardul meu. Chiar am văzut zilele trecute la știri multe persoane care au fost păgubite”, a povestit Silvana Rîciu în emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars.

„La poliție, nu, să fim serioși. Acum câțiva ani mi-a fost spartă casa și nu s-a soluționat nimic. Acum câțiva ani am mai făcut o solicitare la poliția din Cluj, o prostituata se folosea de pozele mele. Am aflat toate datele femeii, am făcut o solicitare la poliție și după foarte mult timp mi-au spus că nu au cum să rezolve și că nu e de competența lor”, a mai declarat aceasta.

The post Vedetă din România, la un pas să fie furată pe OLX: ”Am postat un anunț cu o pompă de sân” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă