Vedeta din România care și-a îngropat părinții în mai puțin de 2 săptămâni, în 2021

3 săptămâni in urmă 39

O vedetă din România trece prin clipe cumplite. Aceasta și-a condus pe ultimul drum ambii părinți în mai puțin de două săptămâni. Tragedia din familia sa s-a petrecut în anul 2021. Despre cine este vorba și cum a reușit să treacă peste momentele de cumpănă?

Momente grele pentru o vedetă de la noi: și-a îngropat părinții în mai puțin de 2 săptămâni

O vedetă de la noi a trecut prin clipe teribile în anul 2021. Valeria Arnăutu a vorbit deschis despre toate încercările grele la care a trebuit să facă față în anul 2021. Artista și-a îngropat ambii părinți în mai puțin de două săptămâni.

Interpreta de muzică populară a vorbit în cadrul emisiunii ‘News Magazine’ cu ochii în lacrimi despre durerea prin care a trecut. Concret, tatăl solistei a murit în luna noiembrie, iar la aproximativ două săptămâni mai târziu l-a urmat și mama acesteia, care suferea deja de multă vreme.

„Au fost primele sărbători fără ei”

Vedeta a rămas astfel fără ambii părinți înainte de sărbătorile de iarnă. Ea a susținut că cei care au ajutat-o să nu se simtă singură și să treacă peste momentele grele au fost chiar cei doi câini ai săi – Pappy și Minnie.

„Ei m-au ajutat foarte mult și vreau să le mulțumesc și oamenilor de bine care mi-au fost alături, unei prietene din copilărie, Ana, care m-a ajutat enorm cu înmormântările părinților și care m-a însoțit la București după înmormântările ce au avut loc la Reșița. De bine ce am invitat-o, mi-am rupt mâna dreaptă și a stat o lună și jumătate cu mine, timp în care n-am putut face nimic.

Mama era bolnavă de foarte multă vreme, suferea de o boală autoimună, dar o ducea, era pe linia de plutire. Tata a făcut accident vascular și totul s-a terminat destul de repede. Au fost primele sărbători fără ei și prima dată în viața mea când am înțeles, de fapt, că nu mai sunt copil”, a declarat Valeria Arnăutu, vizibil emoționată, în platoul de la Antena 3.

„Avem impresia că ei sunt prezenți în continuare”

De asemenea, artista a mărturisit că fiecare om trece prin astfel de pierderi dureroase, iar mulți au impresia că cei dragi sunt în continuare prezenți în viața lor și îi veghează. Fanii solistei îi sunt alături în aceste clipe și îi trimit mesaje frumoase care să-i pună măcar un zâmbet pe chip.

„Cred că fiecare dintre cei care au pierdut pe cineva drag, avem impresia că ei sunt prezenți în continuare în sufletul nostru, în viața noastră și ne veghează de acolo, de sus.”, a completat artista.

The post Vedeta din România care și-a îngropat părinții în mai puțin de 2 săptămâni, în 2021 appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă