Vedeta din România care s-a camuflat pentru a ieși în oraș. Cine se ascunde după mască, de fapt

1 lună in urmă 2

Îl privești și nu-ți poți da seama cine este. L-ai recunoscut? Cine este vedeta din România care s-a camuflat pentru a ieși în oraș. Cine se ascunde după mască, de fapt, și cum l-au surprins fotoreporterii prosport.ro.

Vedeta din România care s-a camuflat pentru a ieși în oraș

După ce a demisionat de la Rizespor, Marius Șumudică a devenit liber de contract și s-a întors înapoi, în România. Antrenorul a fost surprins, recent, de către paparazzi pe străzile din Capitală. Abia îl recunoșteai, deoarece fostul fotbalist a avut grijă să se camufleze în așa fel încât doar cei mai vigilenți ochi să-l poată zări. Îmbrăcat într-o pereche de blugi albaștri, adidași, o geacă groasă de iarnă, Șumudică purta masca de protecție și gluga trasă pe ochi, pentru ca nimeni să nu-și dea seama că este vorba despre el.

Cu toate acestea, fotoreporterii de la Prosport l-au imortalizat în câteva imagini, la o spălătorie auto din București, acolo unde fostul antrenor își aștepta mașina. Marius Șumudică a vorbit foarte mult timp la telefon, făcând tot posibilul să nu iasă în evidență. În urmă cu câteva zile, fostul antrenor de la Rizespor a mărturisit, la ProSport Live, că a fost contactat de către șefii de la Dinamo pentru a prelua echipa.

Fosta glorie a Rapidului București a refuzat oferta, sperând să obțină un nou contract în străinătate cât de curând. Între timp, Marius Șumudică a declarat că i-a promis soției sale că vor petrece mai mult timp împreună, ceea ce înseamnă că până în vară fostul fotbalist nu are de gând să se întoarcă pe banca tehnică a niciunei echipe de fotbal.

Marius Șumudică, aniversare tristă la 50 de ani

Pe 4 martie 2021, Marius Șumudică a împlinit venerabilă vârstă de 50 de ani. Deși schimbarea prefixului ar fi trebuit să fie un motiv de celebrare pentru fostul antrenor de la Rizespor, Șumi a avut parte de o aniversare cu gust amar, la împlinirea a jumătate de secol de viață. Fix de ziua lui, oficialii de la echipa turcă au trimis un comunicat prin care au anunțat încetarea colabărării cu fostul mare rapidist.

Se pare că au existat anumite tensiuni între Marius Șumudică și șefii echipei Rizespor, iar punctul culminant a fost atunci când echipa lui a pierdut cu 2 la 0 în fața formațiunii Büyükșehir Belediye Erzurumspor. Șumi și-a dat demisia imediat după terminarea partidei, dându-le vestea jucătorilor săi chiar în vestiarul echipei. Deși au încercat să-l convingă să rămână, decizia lui Marius Șumudică a fost una radicală, de neclintit.

The post Vedeta din România care s-a camuflat pentru a ieși în oraș. Cine se ascunde după mască, de fapt appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă