Vedeta din România care își bibilește soțul ca pe un copil. Evident, el e miliardar

3 săptămâni in urmă 22

O vedetă din România își bibilețte soțul ca pe un copil. Este vorba despre de Diana Șucu, care are o căsnicie de 16 ani cu Dan Șucu. Diana Șucu a renunțat la cariera în televiziune pentru a se implica în viața de familie, dar și în afaceri, alături de soțul său.

Vedeta din România care își bibilește soțul ca pe un copil

Diana Șucu a spus că dincolo de partea din zi în care este ocupată cu afacerile, aceasta preferă să gătească:

”Îmi place la nebunie să gătesc, am învăţat privind-o pe mama, care găteşte foarte bine. Eu gătesc fără să citesc o reţetă. Spre exemplu, îi prepar lui Dan un mix inventat de mine, din ton, lămâie, parmezan, muştar iute, piper, un pic de maioneză făcută în casă, un strop de Almete, castravete acru tăiat foarte mic. Şi toată această compoziţie, de-altfel bombă calorică, o aşez pe un pat de castravete acru într-o baghetă foarte proaspătă. Este un deliciu! Sau Dan este înnebunit după pastele cu ton pe care i le prepar, iar băieţii mei sunt în culmea fericirii când le gătesc musaca cu piure”, a spus aceasta pentru OkMagazine.

Care este secretul unei căsnicii fericite

Tot Diana Șucu a mărturisit și care este secretul unui mariaj fericit.

”Din punctul meu de vedere, iubirea ne poate ţine împreună, însă doar atracţia face ca relaţia sa nu devină monotonă şi banală. Cred că este important ca omul de lângă tine să se simtă apreciat, iubit, respectat, să nu uităm să ne spunem „Mulţumesc“ pentru că existăm unul în viaţa celuilalt, să nu uităm să ne facem declaraţii de dragoste, chiar dacă au trecut, în cazul nostru, 14 ani. Mie şi astăzi mi-e dor de Dan tot timpul, ca în prima perioadă a poveştii noastre, vorbim foarte mult la telefon în timpul zilei, chiar şi atunci când are zile mai complicate şi stă în şedinţe de dimineaţa până seara.

Noi râdem, vorbim, ne împărtăşim gândurile, sentimentele cele mai profunde, îmi plac serile în care, după ce culcăm băieţii, ne povestim ce a făcut fiecare peste zi, îmi place să-l îngrijesc, să-l bibilesc ca pe un copil. Ne-am modelat unul după celălalt. Îmi place tare mult că Dan îşi exprimă trăirile, sentimentele, stările. Îmi place când îmi spune în fiecare dimineaţă „Te iubesc“! Tot ce am mai scump pe lume am primit de la soţul meu”, a spus Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, pentru sursa citată. Pe Dan Șucu îl puteți vedea pe micul ecran, la emisiunea ”Imperiul Leilor”.

The post Vedeta din România care își bibilește soțul ca pe un copil. Evident, el e miliardar appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă