Vedeta din România care iarna nu prea iese din casă: „Risc să fac un șoc termic și să-mi stea inima”

1 săptămână in urmă 12

O vedetă din România se ferește să iasă iarna din cauza faptului că are probleme cu inima și ar putea suferi un șoc termic. Artistul în cauză duce o viață complicată, deși în urmă cu câțiva ani era extrem de activ și înveselea orice încăpere în care se afla. El a vorbit și despre activitatea sa sportivă din tinerețe, dar și despre cât de greu îi era să își procure costume și haine de scenă, având niște dimensiune neobișnuite.

Vedeta care nu iese din casă iarna

Acum, este la pensie și se luptă cu mai multe boli. După 40 de ani de activitate artistică, primește doar 840 de lei.

„Sper să crească pensia, cu 10%, așa cum ne-au promis. Aștept pe 12 ianuarie poștașul și talonul de pensie!”, spune el.

Jean Paler povestește cum e viața de pensionar, mai ales că se confruntă cu probleme de sănătate serioase. El a vorbit despre cât de greu îi este să își găsească haine pe mărimea lui, fiind foarte înalt și corpolent.

„Hainele le cumpăr din magazinele destinate persoanelor corpolente, dar mai apoi le duc la modificat, la un croitor, căci sunt lat în umeri și mai îngust în șolduri, așa că pantalonii trebuie strâmtați în spate.

Eu port la haine mărimea 60-62 sau 5 XL. Iar la încălțăminte port 44. De la 45 încep șalupele”, a povestit Jean Paler pentru impact.ro.

Artistul se confruntă cu greutăți

Artistul a renunțat la activități fizice complexe după ce a suferit un infarct acum 10 ani. Medicii i-au salvat viața, dar l-au sfătuit să renunțe la sport pentru ca afecțiunile sale să nu se agraveze.

„Mi-am vândut schiurile și patinele ca să nu mă tenteze să merg iar pe pârtie, dar acum îmi pare rău.

Aici, în parcul din Sinaia, e patinoar, m-aș mai aventura și eu, dar nu se închiriază patine. Vara mă dau însă cu rolele, atunci chiar par un uriaș. Am 1,90 m, iar cocoțat pe patine ajung la doi metri”, ne-a mai spus Jean Paler.

Acum, artistul abia mai iese din casă de teamă că ar putea suferi un șoc termic.

Iarna prefer să stau mai mult la căldură, în casă. Dacă ies afară risc să fac un șoc termic și să-mi stea inima.

Când ies trebuie să fiu foarte atent, să-mi pun fular la gură și să mă îmbrac gros. Pentru cumpărături am pe cineva care se ocupă de mine, deci nu e o problemă cu aprovizionarea!”

The post Vedeta din România care iarna nu prea iese din casă: „Risc să fac un șoc termic și să-mi stea inima” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă