Vedeta din România care a făcut o investiție de 100.000 de euro. Nu a stat pe gânduri deloc

1 lună in urmă 25

Claudiei Ghițulescu pare să-i meargă de minune pe plan financiar în ultima perioadă! Deși s-a speculat că ar avea probleme mari cu banii, solista de muzică populară a dorit să lămurească totul.

În plină pandemie de coronavirus, Claudia Ghițulescu a făcut o investiție majoră! Artista a reușit să-și cumpere casa mult-visată, într-o zonă bună a Capitalei.

Claudia Ghițulescu și-a cumpărat apartament în valoare de 100.000 de euro

În urmă cu aproape doi ani, Claudia Ghițulescu și-a vândut apartamentul în care locuia de ceva vreme și și-a cumpărat o altă locuință în București. Ea a explicat că a reușit să se mute abia acum două luni în apartamentul cumpărat în Pipera.

„M-am mutat, dar m-am mutat în Pipera, nu la Craiova. Mi-am cumpărat un apartament înainte de pandemie și am reușit să mă mut în el abia acum două luni. E un apartament mai mare, cu trei camere, e într-o zonă mai bună. Am terminat de amenajat și de mutat lucrurile.

Mai am de pus câteva corpuri de iluminat și e totul gata. Investiția am făcut-o înainte de pandemie și de aceea a trebuit să vând apartamentul în care stăteam ca să pot să achit suma necesară, aproape 100 de mii de euro”, a declarat Claudia Ghițulescu, pentru Cancan.ro. 

Claudia Ghițulescu a divorțat

Claudia Ghițulescu a pus punct căsniciei cu Marian după ce a aflat că, în paralel, el avea o relație și cu o tânără de 20 de ani. Cei doi și-au încheiat conturile la tribunal, după ce Marian a refuzat o separare pe cale amiabilă la notar.

În toamna lui 2019, Claudia Ghiţulescu a luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul că divorțează, pentru că toată lumea ştia că interpreta de muzică populară avea o căsnicie solidă. Cântăreaţa a aflat că soţul o înşela cu o domnişoară mai tânără decât ea.

”Știa toată lumea, toți prietenii noștri, mai puțin eu. Când l-am confruntat nu a vrut să recunoască. Lui îi plăcea situația asta, îi convenea, avea nevastă acasă, celebră și amantă tinerică de 20 de ani. El nu ar fi vrut să divorțăm, îi plăcea așa, se complăcea. Când i-am zis că are amantă, mi-a râs în față”, a declarat la acel moment solista.

”Au fost cele mai grele momente din viața mea. Țin minte că eram acasă, singură, și mi s-a făcut rău. A venit Salvarea, am fost doar eu și asistenta. El nu era acasă. Probabil era la amantă când inima copilașului meu a încetat să mai bată. E problema lui”, ne spunea solista, în 2020, cu lacrimi în ochi.

 

The post Vedeta din România care a făcut o investiție de 100.000 de euro. Nu a stat pe gânduri deloc appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă