Vedeta din România care a ales să facă naveta între țări, în plină pandemie. Acum dă zăpada la lopată

3 săptămâni in urmă 16

Ce vedetă din România a ales să facă naveta între țări, în plină pandemie. La finalul lunii august, acesta surprindea pe toată lumea când ajungea pentru a doua oară la altar, în urma unei relații extrem de discrete.

Vedeta din România care a ales să facă naveta între țări, în plină pandemie

Este vorba despre Magda Pălimariu, vedeta Pro TV, care s-a căsătorit recent cu Ionuţ Eriksen, CEO-ul unui lanţ de clinici şi laboratoare dentare şi Preşedintele al Camerei de Comerţ Norvegiano-Române în Oslo. Vedeta s-a fotografiat prin țări precum Norvegia, Danemarca, dar și Ungaria, și chiar s-a lăsat surprinsă în ipostaze nemaivăzute, dând zăpada cu lopata.

Despre nunta ei care i-a luat pe surprindere pe toată lumea, Magda Pălimariu a spus:

„Da, nu am simțit niciodată nevoia să vorbesc atât de amănunțit despre viața personală, nu pentru că aș avea ceva de ascuns, ci pentru că respect omul de lângă mine.

Pandemia ne-a restricționat pe mulți, din multe puncte de vedere, iar planurile nu și-au mai avut rostul. Cel puțin eu asta am învățat în ultimul an… să nu-mi mai fac planuri.

Așa că am făcut cununia civilă, urmată de cea religioasă – pentru că era importantă pentru noi, iar ziua s-a încheiat cu o petrecere. Totul a fost imediat după ziua mea de naștere.”, a spus Magda Pălimariu pentru Viva!.

În ce privește luna de miere, aceștia au petrecut câteva zile în Marbella, după care au fost plecați la Iași și după în Norvegia.

„Atât de mult iubesc să călătoresc, încât chiar mi-aș dori, literalmente, o LUNĂ de miere.

Nu, nu am avut o lună de miere, dar am reușit să plecăm câteva zile, înainte de nuntă, în Marbella, iar după căsătorie am fost un pic la Iași și, apoi, direct în Norvegia.

Urmează să plecăm din nou în Marbella (locul nostru preferat), însă vrem să vedem cum evoluează restricțiile. Punem siguranța pe primul loc.”, a mai zis ea.

A trecut printr-un divorț

Amintim că Madga Pălimariu este prezentatoarea rubricii Vremea, de la PRO TV. Vedeta a fost întotdeauna extrem de discretă în ce privește viața personală, pe care a ales să o țină departe de ochii curioșilor. De altfel, vedeta de la PRO TV, ajunsă la vârsta de 42 de ani, a trecut printr-un divorț dureros.

”Relația cu fostul meu soț a durat cinci ani, iar căsătoria noastră a durat un an. Nu mi se pare că este o perioadă foarte scurtă și nu cred că ceilalți patru ani petrecuți împreună se anulează în favoarea unui an în care am fost căsătoriți cu acte. A fost o relație extraordinară”, spunea Magda Pălimariu.

The post Vedeta din România care a ales să facă naveta între țări, în plină pandemie. Acum dă zăpada la lopată appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă