Vedeta de care România a uitat, de fapt. Artistul s-a mutat în Tenerife și s-a căsătorit a doua oară

1 lună in urmă 1

Vedeta de care România a uitat, de fapt. Artistul s-a mutat în Tenerife și s-a căsătorit a doua oară. Cine este faimosul cântăreț de care românii au uitat, deși dansau pe piesele trupei sale în anii 90 și 2000. Te va surprinde să vezi cum arată în 2021.

Vedeta de care România a uitat, de fapt

În anii 2000, toată România dansa pe melodiile trupei Animal X. „N-am crezut”, „Pentru ea”, „Să pot ierta” răsunau la toate petrecerile de majorat, discotecile și bairamele din țară. Toți băieții imitau mișcările de break-dance ale soliștilor, iar toate fetele erau îndrăgostite de Hienă, Vierme și Șopârlă. De mai bine de 15 ani, drumul celor trei băieți care au fondat cea mai cunoscută trupă dance de băieți din România s-au separat.

Șerban Copoț, adică Hienă, s-a căsătorit cu Roxana, iubita lui din liceu, și au trei copii minunați împreună. De câțiva ani este vedetă a Antenei 1, a participat la Asia Express, Te Cunosc de Undeva și este prezentator al emisiunii iUmor de mai bine de șapte sezoane. Vierme, pe numele lui din buletin Laurențiu Penca, este divorțat, iar viața lui se învârte în jurul copilului său și a afacerii sale de design interior.

Dar vedeta de care România a uitat, de fapt, este Șopârlă. Îl mai ții minte pe Alexandru Salaman de la Animal X? Roșcatul trupei s-a mutat în Tenerife și este deja la al doilea mariaj. 

Cum arată acum Șopârlă de la Animal X

Alexandru Salaman a renunțat la muzică acum 11 ani și de atunci viața lui a fost foare tumultoasă. După ce a fost acuzat de fosta lui parteneră de viață de violență domestică, femeia susținând că Sopârlă o bătea atunci când era sub influența băuturilor alcoolice, artistul s-a mutat definitiv din România. Alexandru Saman s-a stabilit în Tenerife, Spania, alături de Monica, actuala lui soție.

Adio, păr roșcat, piercinguri și atitudine de băiat rebel. Monica a reușit să-l transforme pe Sopârlă de la Animal X într-un băiat cuminte, de casă, alături de care este convinsă că își va petrece restul vieții. Blondina cu ochi albaștri îi este alături de peste trei ani și face furori în ipostazele în care apar împreună.

Alexandru Salaman a fost acuzat de fosta lui iubită, Cristina, de abuzuri și violență domestică acum mai bine de cinci ani. Femeia susținea că Șopârlă de la Animal X o bătea atunci când bea prea mult. Fosta lui parteneră a susținut că artistul a maltratat-o, mai exact ar fi mușcat-o de față, ar fi tras-o de păr și ar fi lovit-o cu pumnii.

The post Vedeta de care România a uitat, de fapt. Artistul s-a mutat în Tenerife și s-a căsătorit a doua oară appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă