Vedeta care se trezește zilnic la ora 3.00 dimineaţa. Arată demențial la 74 de ani

1 lună in urmă 1

Multe dintre starurile din afară sunt exemple reale pentru cei care consideră că nu poți să mai arăți bine și să te simți bine la peste 70 de ani. Una dintre vedetele cunoscute de o lume întreagă se trezește zilnic la ora 03:00.

Programul strict al unei vedete. Arată demențial la 74 de ani

La vârsta la care multe dintre femei se ocupă de nepoți și uită de atenția către sine, Dolly Parton uimește cu un stil de viață care e de mare ajutor pentru cele care sunt aproape de vârsta sa. Artista se implică încă în viața mondenă din care face parte deja de zeci de ani, scrie și interpretează în continuare piese muzicale, finanțează vaccinuri și are diverse proiecte de afaceri.

Blondina reușește să le facă pe toate trezindu-se la ora 03:00. Dolly a oferit detalii despre stilul ei de viață în cadrul unui interviu oferit recent. Un lucru foarte important pentru solistă este obiceiul pe care îl face dis-de-dimineață – se îmbracă de parcă ar ieși în oraș, se machiază și își aranjează părul, ba chiar uneori poartă și pantofi cu toc. Aceasta se simte mai bine ca scoasă din cutie și pregătită pentru orice are de făcut în ziua cu pricina.

Parton se simte mai bine dacă muncește chiar de la primele ore, rostește o mică rugăciune, ia micul-dejun, apoi își rezolvă toate trebuile, răspunde fanilor la mesaje și compune. „Muncesc mai mult în acea perioadă mică de timp în care lumea este calmă şi mă simt ca un fermier. Se spune că cine se trezeşte de dimineaţă ajunge departe. Ei bine, am descoperit că primeşte şi o mulţime de idei bune‟, declară vedeta.

„Pur şi simplu rămân în viaţă pentru că trăiesc doar cu energie creativă şi spirituală”

„Pot lucra 3-5 ore la rând, iar, dacă am ceva timp liber, dorm puţin peste zi, pentru a prinde putere. Îmi iau energia din ceea ce fac. Este ca şi cum munca naşte muncă, energia naşte energie. Pur şi simplu rămân în viaţă pentru că trăiesc doar cu energie creativă şi spirituală. Sunt doar reîncărcat de entuziasmul de a fi capabilă să fiu încă activ şi să pot crea în continuare lucruri. Este interesant pentru mine, că am toţi aceşti fani care ţin la mine şi-mi place să împărtăşim acest tip de dragoste şi acest tip de energie. Este un sentiment extraordinar să ştii că oamenilor le pasă de tine şi, astfel, generează un fel de energie”
Dolly Parton

The post Vedeta care se trezește zilnic la ora 3.00 dimineaţa. Arată demențial la 74 de ani appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă