Vedeta Antena 1 care s-a afișat cu o Dacia 1300 prin oraș. Fanilor nu le-a venit să creadă FOTO exclusiv

3 săptămâni in urmă 15

Ce Ferrari, Rolls Royce sau Mercedes? Una dintre cele mai apreciate vedete din România își face toate treburile din Capitală conducând o Dacie 1300. Fanilor nu le-a venit să creadă atunci când au văzut cine se află în spatele volanului. 

Vedeta Antena 1 care s-a afișat cu o Dacia 1300 prin oraș

E chipeș, celebru și îndrăgit de o țară întreagă. Într-o lume a showbizului în care foarte multă lume încearcă să epateze prin bunurile materiale luxoase, lăudându-se cu veniturile substanțiale aduse de statut, vedeta aceasta este una dintre acele persoane care și-au păstrat blândețea și modestia, indiferent de cât de mulți bani are.

Și dacă nu v-ați prins încă despre cine este vorba, ei bine, ne referim la chef Nicolai Tand. Simpaticul bucătar de la Neatza Cu Răzvan și Dani este apreciat pentru voioșia sa, spiritul liber și pus mereu pe glume și zâmbetul molipsitor care l-au transformat în favoritul publicului. Nicolai Tand s-a afișat, de curând, cu o Dacia 1300 prin București, lucru care a atras atenția românilor.

Fostul jurat de la Top Chef a fost zărit pe străzile Capitalei cu un bolid autentic românesc, vestita Dacie 1300, devenită acum o piesă rară, de colecție. Conform fotoreporterilor impact.ro, nu este pentru prima dată când maramureșeanul a fost zărit la volanul unui autovehicul de acest tip, Tand find un pasionat al Daciilor. Este recunoscut pentru faptul că este una dintre cele mai excentrice vedete. Nicolai Tand, spre deosebire de alți bărbați faimoși din România, nu merge la întâlnirile de afaceri cu vreo mașină scumpă, ultimul răcnet, ci cu loiala sa Dacie 1300, de care cheful este foarte atașat.

Nicolai Tand s-a alăturat emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani

De câteva luni, chef Nicolai Tand ne bucură diminețile, de când gătește micul dejun la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. Simpaticul bucătar este unul dintre cei mai iubiți chefi din România, titlu pe care l-a câștigat datorită felului său optimist și glumeț de a fi.

Fostul jurat de la Top Chef poate fi urmărit în fiecare weekend în edițiile speciale Neatza, acolo unde Nicolai Tand pregătește cele mai delicioase preparate.

„În fiecare duminică, chef Nicolai Tand va fi responsabil cu preparatele ce vor cuceri papilele gustative ale invitaţilor. Super Neatza a pregătit o ediţie live cu totul şi cu totul specială. Ediție din care nu vor lipsi rubrici noi, interviuri şi live-uri interesante, lifestyle, dar şi multe alte surprize.”, se arăta, acum ceva timp, într-un comunicat oficial trimis de cei de la Neatza cu Răzvan și Dani.

The post Vedeta Antena 1 care s-a afișat cu o Dacia 1300 prin oraș. Fanilor nu le-a venit să creadă FOTO exclusiv appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă