Vătăjelu simte Cupa României mai aproape: „Marea mea dorinţă e să mă bucur de primul trofeu din carieră”

4 săptămâni in urmă 22

După victoria cu 3-0 contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în prima manşă din semifinalele Cupei României, fundaşul Universităţii Craiova, Bogdan Vătăjelu, spune că finala nu este deja asigurată, dar în acelaşi timp este optimist că poate câştiga primul său trofeu din carieră. El va împlini luna aceasta 28 de ani.

„Am început bine meciul, dar apoi nu ştiu ce s-a întâmplat, poate ne-am relaxat puţin, au avut şi ei acţiuni. Ne bucurăm totuşi că nu am luat gol şi că am marcat trei. Nu cred că suntem deja calificaţi, fiindcă dacă vom gândi astfel, vom avea probleme sigur şi s-au mai întâmplat multe în istorie, trebuie să ne gândim şi la meciul retur la fel de serios. Sper să mă bucur şi eu anul acesta de primul meu trofeu din carieră, dacă se poate şi alături de fani. Aceasta este mare mea dorinţă, să câştigăm măcar un trofeu în acest sezon” a declarat Bogdan Vătăjelu.

S-a acomodat ca fundaş dreapta

Cât despre reprofilarea sa ca fundaş dreapta în acest sezon, Vătăjelu a declarat: „Nu ştiu dacă mi-am găsit postul ca fundaş dreapta, am jucat acolo de când Vlădoiu a fost accidentat, am avut nişte evoluţii bune, apoi au venit şi destule meciuri în care echipa nu a luat gol şi probabil că mister Marinos s-a gândit să nu mai schimbe apărarea. Eu sper să joc, asta e important, dar şi dacă nu joc, important este să o facă altcineva bine şi să câştigăm, fiindcă toţi avem acelaşi obiectiv. Ne bucurăm că primit atât de puţine goluri şi sper să continuăm această serie”.

Vătăjelu: „Va fi cel mai disputat play-off de până acum”

Bogdan Vătăjelu este convins că vom asista la cel mai disputat play-off al Ligii I, nu numai primele trei clasate, candidatele la titlu, fiind de luat în calcul, iar cele mai avantajate vor fi echipele care au loturi numeroase şi vor reuşi să se recupereze mai bine, ţinând cont de programul condensat.

„Va fi cel mai disputat play-off de până acum, nu spun asta numai să ne punem în gardă, ci pentru că echipele din spatele nostru, Sepsi, Clinceni şi Botoşani, au deja un stil de fotbal şi ne-au luat destule puncte. Nu ştiu dacă ne avantajează sau nu programul play-off-ului, fiindcă oricum trebuie să jucăm cu toate echipele, depinde numai de noi cât de concentraţi vom fi şi cât de bine ne vom recupera, fiindcă vom juca din trei în trei zile şi va fi nevoie de fiecare jucător din lot. Sper să facem ceea ce ne dorim cu toţii, să ne batem la campionat” a declarat Vătăjelu.

The post Vătăjelu simte Cupa României mai aproape: „Marea mea dorinţă e să mă bucur de primul trofeu din carieră” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă