Vătăjelu, după Universitatea Craiova – Sepsi: „A fost cel mai slab joc al nostru. Sper să ne trezim”

3 săptămâni in urmă 9

Fundaşul Universităţii Craiova, Bogdan Vătăjelu (28 de ani), a declarat că meciul cu Sepsi a fost cel mai slab al vicecampioanei şi că s-au pierdut două puncte mari în lupta pentru titlu, cauza fiind abordarea greşită din start a partidei de către alb – albaştri. 

De asemenea, fundaşul dreapta Ştefan Vlădoiu (22 de ani) a declarat că stilul de arbitraj al lui Horia Mladinovici încurajează astfel de accidentări cum a fost cea a lui Ştefan Baiaram! Bryan Nouvier, după ce l-a „rupt” pe Baiaram: „Am venit să jucăm la contact, cred că l-am lovit puţin”.

Universitatea Craiova a remizat cu Sepsi , scor 0-0, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1, iar oltenii au fost privați de un penalty de către arbitrul Horia Mladinovici.

Vătăjelu, după Universitatea Craiova – Sepsi: „A fost cel mai slab joc al nostru. Sper să ne trezim”

„Ştiam dinainte că este un arbitru permisiv, iar Sepsi şi-a etalat jocul pe care-l are de 2-3 ani. În prima repriză am fost un pic mai buni, a doua repriză am intrat în jocul lor, nu am dat gol şi cred că a fost cel mai slab joc al nostru. S-au pierdut două puncte mari, chiar dacă mai sunt 9 etape, sunt foarte dezamăgit…de noi, de mine. Trebuia să începem altfel, aveam moral bun, dar trebuie să trecem peste.. Este neplăcut, dar nu avem ce face. Pe final poate puteam să luăm cele 3 puncte. Nu va fi niciun meci uşor pentru noi, sperăm să ne trezim şi să arătăm altfel de la meciurile următoare” a spus Bogdan Vătăjelu.

Vlădoiu: „Ne aşteptam să apară accidentări, Mladinovici lasă jocul liber”

Fundaşul dreapta Ştefan Vlădoiu (22 de ani) a declarat că stilul de arbitraj al lui Horia Mladinovici încurajează astfel de accidentări cum a fost cea a lui Ştefan Baiaram, la intrarea lui Nouvier. „Am avut ocazii mai mari, la ultimele două faze, şi puteam câştiga. Sper să nu fie nimic grav la Baiaram, are o entorsă, o să facă un RMN să vadă dacă are ceva la ligamente. Într-un fel, ne aşteptam să se întâmple astfel de lucru, pentru că Horia Mladinovici este un arbitru care lasă jocul mult mai liber. Mai sperăm la titlu, încă mai avem timp, dar trebuie să facem puncte şi în primul rând să dăm gol, să muncim mai mult” a declarat Ştefan Vlădoiu.

Atacantul Alexandru Tudorie (25 de ani) nu este de acord cu coechipierul său, Vătăjelu, şi spune că este de fapt un punct câştigat în faţa lui Sepsi: „Cred că este un punct câştigat, fiindcă Sepsi este o echipă bună şi va încurca şi pe FCSB şi pe CFR. Mergem înainte şi sperăm să luăm cele trei puncte la Botoşani. Ne dorim să marcăm şi să câştigăm, dar, din păcate, nu reuşim de trei meciuri să dăm gol. Urmează două deplasări dificile, la Botoşani şi CFR, sperăm să câştigăm”.

The post Vătăjelu, după Universitatea Craiova – Sepsi: „A fost cel mai slab joc al nostru. Sper să ne trezim” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă