Vasile Stângă a avut o reacție dură după cea mai mare umilință din istoria handbalului românesc: „Am ajuns în lumea a patra! Domnul Dedu și gașca federală ar trebui să-și dea demisia”. Un alt jucător uriaș, stupefiat după România – Kosovo

2 luni in urmă 2

Vasile Stângă a avut o reacție dură după ce România a ajuns să fie învinsă și de Kosovo la handbal masculin. Golgheterul all-time al naționalei tricolore a declarat că Alexandru Dedu, actualul președinte al FR de Handbal, ar trebui să demisioneze.

Naționala masculină a fost învinsă în această seară de Kosovo în calificările pentru Euro 2022, cu scorul de 30-25, chiar în Sala Polivalentă din București.

După trei victorii ale României la peste 10 goluri cu Kosovo, adversara i-a luat 3 din 4 puncte în această săptămână în Grupa 8 de calificare.

Vasile Stângă a avut o reacție dură după cea mai mare umilință din istoria handbalului românesc

Vasile Stângă a avut reacție dură după cea mai mare umilință din istoria handbalului românesc. „Este o rușine mare de tot pentru noi. Am crezut tot timpul că România are meciuri grele atunci când joacă în deplasare. Dar nu mi-am închipuit niciodată că vom pierde acasă cu Kosovo”, ne-a declarat Vasile Stângă.

După ultimele rezultate, golgheterul all-time al României nu mai are niciun dubiu: „Am ajuns în lumea a patra a handbalului”.

Pentru Vasile Stângă și toate generațiile de aur ale Ro,âniei, rezultatele realizate de actuala națională cu Kosovo reprezintă o jignire © FOTO Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Vasile Stângă a susținut apoi că principalul vinovat pentru aceste rezultate o poartă Alexandru Dedu, cel care s-a aflat în fruntea handbalului românesc în ultimii 7 ani. „Cred că domnul Dedu ar trebuie să plece. Să spună că nu e de el și să plece. Dar trebuie să ai caracter pentru asta. Toată gașca federală, dar și Consiliul de Administrație ar trebui să demisioneze. Dacă nu ne calificăm nici cu fetele la Jocurile Olimpice, trebuie să vină alții și să reabiliteze handbalul românesc”, a comentat Vasile Stângă.

Veselin Vujovic, șocat de înfrângerea României

Înfrângerea României cu Kosovo face deja înconjurul Europei. Vasile Stângă a dezvăluit că marele Veselin Vujovic, unul dintre cei mai mari handbaliști ai lumii, l-a sunat. „M-a sunat și m-a întrebat cum este posibil să jucăm atât de prost”, ne-a relatat fostul inter stânga.

Vasile Stângă a masi spus că a primit multe alte telefoane de la foști colegi și oameni din handbal după partida România – Kosovo. „Toți sunt revoltați, trebuie să se întâmple ceva, așa nu se mai poate. Altfel, riscăm să dispărem cu handbalul de pe hartă”.

The post Vasile Stângă a avut o reacție dură după cea mai mare umilință din istoria handbalului românesc: „Am ajuns în lumea a patra! Domnul Dedu și gașca federală ar trebui să-și dea demisia”. Un alt jucător uriaș, stupefiat după România – Kosovo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă