Vasile Miriuță nu înțelege tactica de la FCSB: „Alt sistem nu știe să joace echipa asta? Petrea ce să facă, săracul? El execută”

3 săptămâni in urmă 14

FCSB l-a folosit din nou pe Olimpiu Moruțan în dreapta, la jocul cu FC Botoșani, cu toate că nu este postul său obișnuit și că acesta a dat randamentul său maxim în linia mediană, nu în flanc.

Vasile Miriuță nu înțelege de ce unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB nu este folosit pe postul unde se simte cel mai bine și de ce nu se schimbă sistemul, în condițiile în care Coman s-a accidentat, iar Man a plecat.

Vasile Miriuță critică jocul lui FCSB: „Alt sistem nu știe echipa asta?”

„Lui Moruțan îi iei din calitate, dacă îl joci în dreapta. Chiar nu mai înțeleg. Dacă tot vrei să-l vinzi. Dacă vine Leverkusen să-l vadă, are nevoie de un inter. Dacă îl bagi extremă dreapta ce să mai vadă Leverkusen sau Hoffenheim? Trebuie să joci sistemul ăsta, dacă nu mai ai jucători pentru el? Numai 4-3-3 poate să joace echipa asta? Alt sistem nu știe să joace echipa asta? Dar știm cu toții că șeful de acolo, Gigi Becali, „taie și spânzură”. Antrenorul Toni Petrea ce să facă, săracul? Execută, ce să facă? A făcut 5 schimbări (n.r. în Supercupă)”, a spus Miriuță la Look Sport.

Pariul lui Vasile Miriuță: „CFR Cluj câștigă fără probleme campionatul”

Antrenorul este convins că tot CFR va fi campioană. „Așa o să câștige CFR, fără probleme, campionatul. Pentru că la FCSB nu mai înțelege nimeni ce se întâmplă. Au jucat foarte bine, au avut o perioadă foarte bună, dar acum sunt în cădere liberă”, a spus Miriuță, care a fost surprins de cât de rău a arătat FC Botoșani în repriza a doua a partidei de ieri: „FCSB a început bine partida, chiar a avut o ocazie prin Oaidă. Au avut o perioadă bună de vreo 10-15 minute, apoi Botoșaniul a intrat în joc, a venit acel gol. A doua repriză, pentru mine este inexplicabil. Mi s-a părut o echipă obosită, Botoșaniul. S-a văzut cum au revenit de la cabine. Parcă era un joc de handbal. S-au retras pe semicerc și FCSB i-a atacat din toate pozițiile”.

The post Vasile Miriuță nu înțelege tactica de la FCSB: „Alt sistem nu știe să joace echipa asta? Petrea ce să facă, săracul? El execută” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă