Vasile Miriuță critică implicarea suporterilor la Dinamo: „Am trăit 30 de ani afară și nu am văzut asta în nicio țară!”

1 săptămână in urmă 8

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, 21:18 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 21:44

Vasile Miriuță (53 de ani) a tras un semnal de alarmă vizavi de situația de la Dinamo. Fostul antrenor al alb-roșiilor nu consideră că este normal ca suporterii să ia decizii în cadrul clubului.

Vasile Miriuță a vorbit despre situația dificilă pe care o traversează Dinamo. În opinia sa, gruparea din ”Ștefan cel Mare” are șanse mici de a evita retrogradarea în acest sezon. Fostul antrenor al ”câinilor” consideră dificilă aducerea unor jucători de valoare în această iarnă la Dinamo, lucru cauzat și de acțiunile suporterilor dinamoviști.

Varianta revenirii la formatul cu 18 echipe este pe placul lui Vasile Miriuță, atât pentru salvarea lui Dinamo, cât și pentru fotbalul românesc.

„Am fost la Sibiu amândoi (n.r. el și Iuliu Mureșan) și am salvat echipa de la retrogradare, dar nu a fost situația așa grea. E foarte greu ca un jucător bun și foarte bun să meargă la Dinamo. Iarna e foarte greu să găsești așa ceva.

Eu sper să ajungă la baraj, dar le va fi foarte greu. Ar fi bine pentru România să se facă 18 echipe, avem o țară mare. 18 echipe ar fi perfect. Au altele 16 echipe și au țara jumătate din a noastră.

Și în alte țări am văzut că suporterii mai fac scandal, dar eu nu am văzut în nicio țară și credeți-mă, am trăit 30 de ani afară, ca suporterii să pună un antrenor la echipă. Numai la noi în România s-a întâmplat lucrul ăsta. Să pui tu antrenorul nu există în nicio țară din lume”, a declarat Vasile Miriuță pentru Pro X.

8victorii, 5 egaluri și 5 înfrângeri este bilanțul lui Miriuță pe banca lui Dinamo

Vasile Miriuță a fost antrenorul lui Dinamo între septembrie 2017 și februarie 2018. În prezent, ocupă funcția de director tehnic la Minaur Baia Mare (locul 2 în Seria 10 din Liga 3).

Miriuță, mână de fier la Baia Mare

Vasile Miriuță a făcut o remaniere masivă a lotului grupării maramureșene în această iarnă. Conform baiamaresport.ro, acesta a decis împreună cu antrenorul lui Minaur, Ciprian Danciu, rezilierea contractelor a numai puțin de 11 jucători.

Adrian Micaș, Alexandru Gudea, Valer Giurgiu, Paul Oșan, Cosmin Berindea, Andrei Zete, Dacian Dunca, Mihai Cohan, Arthur Teuț, Milian Urs și Adrian Balha sunt jucătorii pe care Minaur nu se va mai baza în a doua parte a sezonului.

Trupa din Baia Mare se află la două puncte în urma liderului din Seria 10 a ligii a treia, CA Oradea, principala contracandidată la promovare.

Articol de Damian Neamțu

Francez din liga a 3-a spre a 4-a la Dinamo » La noapte e așteptat în București

Dinamo

Francez din liga a 3-a spre a 4-a la Dinamo » La noapte e așteptat în București

 „Sunt extenuat, nu mai pot psihic”

DINAMO

Steliano Filip, determinat să plece de la Dinamo cu orice preț: „Sunt extenuat, nu mai pot psihic”

Playtech: BOMBĂ! Gestul șocant făcut de Liviu Dragnea înainte de despărțirea de Irina Tănase. Tânăra nu a bănuit nimic EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă