Vasile Maftei și soția lui și-au răsfățat copilul în mall! Ce capriciu i-a permis fostul rapidist fiului său | VIDEO & FOTO EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 26

Fostul rapidist Vasile Maftei a ales să își petreacă o după-amiază în compania soției și a băiatului lor, cei trei fiind surprinși de paparazzi ProSport într-un mall din București.

Vasile Maftei este foarte atent cu familia lui și își dorește să stea cât mai mult în preajma soției și a băiatului lor. Fostul fotbalist a dorit să iasă în oraș împreună cu cei doi, astfel că au ajuns într-un mall din București, unde toți au părut extrem de relaxați.

Băiatul fostului fotbalist al giuleștenilor a avut poftă de un desert, astfel că părinții l-au oprit în fața unui stand plin cu dulciuri, de unde l-au lăsat să își aleagă ce i-a făcut cu ochiul.

Vasile Maftei, cu familia la mall în București

Vasile Maftei a ales să petreacă o după-amiază cu familia la un mall din București, unde cei doi părinți grijulii l-au răsfățat pe cel mic cu bunătăți. Băiatul fostului jucător al Rapidului și-a dorit un desert, astfel că a fost lăsat să își aleagă ce și-a dorit dintr-o vitrină plină cu bunătăți.

Pe tot parcursul plimbării, Vasile Maftei a avut în mână un pahar mare de cafea, din care a sorbit din când în când. Fostul fundaș al formației de lângă Podul Grant a impresionat prin grija pe care a manifestat-o vizavi de normele sanitare aflate în vigoare. De fiecare dată când dorea să ia o gură din paharul de cafea, el își lăsa masca de protecție pe bărbie, însă avea grijă ca aceasta să revină imediat la locul ei, trasă peste nas.

Dacă băiatul s-a bucurat de dulciuri, nici soția lui Vasile Maftei nu a plecat cu mâna goală după plimbarea din mall. Ea s-a îndreptat spre ieșire cu mai multe punguțe în mâini, dintre care una de la un lanț de cafenele renumit, iar din bunătățile dinăuntru cu siguranță că a gustat și fostul fotbalist după cei trei au ajuns acasă.

The post Vasile Maftei și soția lui și-au răsfățat copilul în mall! Ce capriciu i-a permis fostul rapidist fiului său | VIDEO & FOTO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă