Vasile Maftei, despre problemele de la Astra Giurgiu. „Sunt neplătit de 6-7 luni!” Ce promisiune a făcut Ioan Niculae | EXCLUSIV ProSport LIVE

3 luni in urmă 22

Vasile Maftei a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre situația de la Astra Giurgiu și dezvăluie că problemele de la echipa lui Ioan Niculae sunt destul de serioase.

Acesta a dezvăluit că nu și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu, deși nu mai are acces la echipă de câteva luni, și că este neplătit de mai bine de șase luni.

Totodată, Vasile Maftei s-a adresat la Comisiile de Disciplină din cadrul FRF pentru a-și recupera banii de la Astra Giurgiu. Mai mult, fostul secund al echipei deținute de Ioan Niculae a dezvăluit că Dani Coman a încercat să-l convingă pe patroni să meargă în continuare pe mâna lui Bogdan Andone.

Vasile Maftei, despre problemele de la Astra Giurgiu

„Da, ne-am adresat comisiilor și încercăm să rezolvăm problema cât mai repede pentru că suntem în continuare sub contract cu Astra, suntem într-un concediu… Sper să se rezolve cât mai repde. Știu că sunt foarte mult dosare depuse la Comisii din perioada pandemiei, iar cei de la comisii sunt în urmă. Stăm la rând… Asta  e situația, aștpeptăm. Asta e situația. Nu cred că putem schimba noi ceva la momentul de față. Noi așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Eu știu că Bogdan a primit un act de reziliere, eu așa știu.

Cred că într-un scurt timp trebui să se rezolve. Normal ar fi fost ca Astra să ne plătească salariile până când ne-am despărțit. Se adună 6-7 luni în care suntem neplătiți. Trebuie să se respecte contractele. Noi am dat dovadă de bun simț atunci când cei din conducere au hotărât ca noi să nu mai fim antrenorii echipei. Am vrut să lăsăm loc de bună ziua, dar nu s-a putut.

Dani Coman a încercat să îl convingă pe patronul clubului să nu ia această decizie. El a făcut o analiză completă și știe de ce nu erau rezultate la echipă. Au fost foart mult probleme. Am înțeles că jucătorii au mai primit ceva din restanț, la fel am văzut în presă că a zis Dani Coman că patronul o să rezolve problemele financiare și o să aducă clubul pe linia de plutire”, a spus Vasile Maftei pentru ProSport LIVE.

The post Vasile Maftei, despre problemele de la Astra Giurgiu. „Sunt neplătit de 6-7 luni!” Ce promisiune a făcut Ioan Niculae | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă