Vasile Maftei, critic la adresa conducerii lui Rapid: „A fost o greșeală că s-a renunțat la Iencsi!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

3 luni in urmă 24

Vasile Maftei, fost jucător important al Rapidului, a vorbit, în cadrul emsisiunii ProSport Live, despre evoluțiile echipei sub „bagheta” antrenorului interimar Mihai Iosif. Deși îi place cum joacă formația giuleșteană, acesta critică conducerea alb-vișinie pentru că l-a demis pe Adrian Iencsi.

Adrian Iencsi a petrecut doar două luni pe banca primei echipe a Rapidului.

În prezent, Rapid se află pe locul 4 din Liga 2, cu 22 de puncte obținute, după 12 meciuri jucate.

Vasile Maftei, critic la adresa conducerii lui Rapid

Fostul fotbalist îl felicită pe Mihai Iosif pentru rezultatele pe care le-a avut pe banca lui Rapid, până acum, însă consideră că Adrian Iencsi mai trebuia păstrat la formația bucureșteană. Acesta susține că echipa, din prezent, este creată de Iencsi, astfel că rezultatele bune obținute de giuleșteni sunt și datorită lui.

„E o altă față a echipei. Eu îl știu foarte bine pe Mihai Iosif, este un tip simpatic. Cred că a reușit lucruri foarte bune. Eu îmi doresc să rămână. Din punctul meu de vedere, a fost o greșeală că s-a renunțat la Iencsi. Echipa, ok, nu avea rezultate, dar trebuie să analizezi de ce nu a avut rezultate.

Adi a reușit un lucru extraordinar, a creat echipa asta, avea nevoie de continuitate. Trebuia să-i dai credite în continuare. Ok, nu merg lucrurile, dar, din punctul meu de vedere, Adi a creat această echipă și roadele sunt acum”, a declara Vasile Maftei, la ProSport Live.

Victor Angelescu, cuvinte dure pentru celălalt acționar de la Rapid

Acționarul majoritar de la Rapid susține că Liviu Goncea își bate joc de echipa bucureșteană, deoarece, la începutul sezonului, ar fi dat asigurări că nu are nicio problemă să continue să investească la echipă. Însă, acesta nu ar mai fi băgat bani în conturile Rapidului, de mai multe luni.

„În momentul de față, sunt în negocieri să preiau tot clubul, pentru că celălalt acționar, de câteva luni de zile, nu mai vine cu niciun ban în club. Să sperăm că, în câteva săptămâni, se va rezolva și această problemă.

Ne jucăm de-a clubul de fotbal, pentru că la începutul sezonului am avut o discuție cu partenerul meu și a spus că nu este niciun fel de problemă. Asta înseamnă să-ți bați joc, pentru că nu e doar clubul lui. Sigur că la Liga 1, daca vine cineva lângă mine, nu voi spune nu”, a declarat Victor Angelescu.

The post Vasile Maftei, critic la adresa conducerii lui Rapid: „A fost o greșeală că s-a renunțat la Iencsi!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă