Vasile Geambazi a reacționat după ce s-a vehiculat că FCSB a preluat o echipă din Liga 2. „Este o oportunitate pentru ei!”

1 lună in urmă 39

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a reacționat după ce s-a vehiculat că FCSB a preluat o echipă din Liga 2.

Deși s-a vehiculat că Vasile Geambazi va fi noul patron al formației Unirea Constanța, afaceristul a negat că ar prelua gruparea din eșalonul secund, dar a recunoscut că va exista o colaborare între el și trupa din Constanța.

Vasile Geambazu, cel care a fost și patronul celor de la FCSB o bună perioadă de timp, a transmis că nu are de gând să preia Unirea Constanța.

Vasile Geambazi a reacționat după ce s-a vehiculat că FCSB a preluat Unirea Constanța

Afaceristul a explicat că nu va investi la formația din Constanța, dar că va exista o colaborare între FCSB și Unirea Urziceni, iar mai mulți tineri jucători vor fi trimiși la echipa din eșalonul secund ca să capete experiență. Totodată, Unirea Constanța se va muta la baza din Berceni.

„Nu se pune problema să fiu noul patron al echipei, s-a exagerat. Noi vom trimite mai mulți copii talentați acolo, este o oportunitate pentru ei. Vor merge mai mulți jucători sub formă de împrumut, încă nu avem lista completă. Vor fi jucători buni, echipa nu va mai pierde cu 14-0. Nu voi fi patronul clubului. Echipa se va antrena la baza din Berceni”, a spus Vasile Geambazi, pentru Digi Sport.

Unirea Constanța, umilită de FC Buzău

Reacția lui Vasile Geambazi a venit după ce Unirea Constanța a fost demolată de FC Buzău, scor 0-14. Trupa de pe litoral nu a avut un început bun de campionat în primele cinci etape și a rămas fără veteranii din lot.

Antrenorul formației din Constanța a fost nevoit să folosească la partida cu FC Buzău mai mulți tineri jucători, iar primul „11” a arătat astfel: Mitrenca – Mărgean, Mihai, Șoner (cpt.), Moldovan – Iuzeir, G. Albu – Chiru, Balmuș, Gancea – Costea.

The post Vasile Geambazi a reacționat după ce s-a vehiculat că FCSB a preluat o echipă din Liga 2. „Este o oportunitate pentru ei!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă