Vasile Cîtea: „Obiectivul României la Europenele de box pentru tineret din Polonia este obținerea a două medalii”. Lotul României | EXCLUSIV

1 lună in urmă 13

În perioada 10-24 aprilie, la Kielce, în Polonia, au loc Campionatele Europene de box pentru tineret, atât la masculin, cât și la feminin. România va deplasa în Polonia un lot format din 12 sportivi, 7 băieți și 5 fete.

La masculin, România va conta pe pugiliștii Marian Ghinoiu (categoria 49 kg), Marco Manea (52 kg), Adrian Preda (57 kg), Cristinel Măzăreanu (60 kg), Andrei Musteț (64 kg), Ioan Deaconu (69 kg) și Iulian Dumitrescu (75 kg), antrenorul coordonator Relu Auraș fiind ajutat de colegii săi Andu Vornicu, George Perțea și Cara Neculaie.

De cealaltă parte, lotul fetelor este format din Elisabeta Ostan, Antonela Andreea Alecu, Andreea Loredana Marin, Iulia Guta și Georgiana Petronela Schinte, colectivul tehnic fiind format din Adrian Lăcătuș (antrenor principal) și Constantin Gălbenușe (antrenor secund).
Președintele Federației Române de Box, Vasile Cîtea, a declarat că obiectivul delegației României este obținerea a cel puțin două medalii și alte 4 clasări pe locul 5.

Înainte de plecarea spre Polonia, acesta i-a vizitat pe pugiliștii tricolori în cantonament, pentru a le transmite un mesaj de încredere.
„Obiectivul delegației noastre la Campionatele Europene este obținerea a două medalii și ne dorim alte 4 clasări pe locul 5. Avem un lot competitiv atât la băieți, cât și la fete și sunt convins că vom face o figură frumoasă la Kielce. Le-am transmis sportivilor noștri să meargă încrezători în Polonia și să dea totul în ring. Să lupte pentru ei, pentru onoarea și frumusețea boxului, pentru România. Se vorbește despre ei că pot fi noua generație de aur a boxului românesc. Eu cred asta, cred că fiecare dintre ei poate coborî din ring cu fruntea sus”, a declarat pentru ProSport președintele Federației Române de Box, Vasile Cîtea.

The post Vasile Cîtea: „Obiectivul României la Europenele de box pentru tineret din Polonia este obținerea a două medalii”. Lotul României | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă