Vărul Simonei Halep a debutat pentru FCSB 2 în duelul cu Steaua! Duminică poate juca în Liga 1

2 months ago 2

Universitatea Craiova - Voluntari (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)

Sepsi Sfantu Gheorghe - Viitorul (sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1)

Intrat pe parcurs, Dimciu Halep a debutat astfel pentru FCSB II, iar duminică ar putea juca și pentru FCSB, în Liga 1. Vărul Simonei Halep a fost convocat la prima echipă pentru meciul cu FC Argeș, programat duminică, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1.

Ce fel de fotbalist este Dimciu Halep, vărul Simonei Halep, atacantul de la FCSB

Pentru lotul coordonat de către Mihai Pintilii a fost convocat și Dimciu Halep. Vărul Simonei Halep, calificată azi în semifinale la WTA Roma, a fost achiziționat de FCSB vara aceasta.

Halep a jucat sezonul trecut pentru Farul. ”Dimciu este un jucător tânăr, un fotbalist bun, care are potențial. I s-a terminat contractul cu noi și de aceea a plecat la FCSB.

Aș fi vrut să discut cu el înainte, dar nu am putut din cauza pandemiei de COVID-19. Ne-am limitat doar la un minim necesar. Așa că acum nu-mi rămâne decât să-i urez succes la FCSB”, a spus Ciprian Marica, președintele Farului, în vară, despre fotbalistul care măsoară 174 de cm.

Halep a jucat nouă meciuri în sezonul trecut din Liga 2. Conform Transfermarkt, cota vărului Simonei Halep se ridică la 50.000 de euro.

Etichete: csa steaua , fcsb 2 , jucatori fcsb , dimciu halep
Read Entire Article
Powered By Seo Tools