Variantă șoc pentru echipa națională după plecarea lui Mirel Rădoi: „La vârsta lui, Anghel Iordănescu mai poate să ducă!” | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 15

Mirel Rădoi a anunțat că vrea să plece de la echipa națională a României, iar Dumitru Dragomir consideră că inclusiv instalarea lui Anghel Iordănescu poate reprezenta o variantă bună pentru șefii FRF.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că se discută prea mult pe marginea înlocuirii lui Mirel Rădoi, care după succesul obținut în fața Armeniei a anunțat că are de gând să plece. Dumitru Dragomir crede că Federația Română de Fotbal are foarte multe variante la îndemână, printre care și antrenorii de la celelalte reprezentative, astfel că nu este cazul să ne îngrijorăm.

Invitatul ProSport Live a lansat chiar și o variantă surprinzătoare, instalarea lui Anghel Iordănescu în funcția de selecționer, cu toate că fostul antrenor are 71 de ani.

Dumitru Dragomir crede în variantele Anghel Iordănescu și Victor Pițurcă

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, spune că Anghel Iordănescu și Victor Pițurcă pot reprezenta oricând variante foarte bune de înlocuire pentru Mirel Rădoi. Acesta a spus că are de gând să renunțe la prima reprezentativă după întâlnirile cu Islanda și Liechtenstein, din 11, respectiv 14 noiembrie.

În cazul în care Mirel Rădoi va câștiga aceste meciuri, dar se va ține de cuvânt și va renunța la scaunul de selecționer, „tricolorii” vor rămâne fără antrenor înaintea jocurilor de baraj. Dumitru Dragomir consideră că Federația Română de Fotbal are multe variante pentru înlocuirea lui și a lansat câteva variante surprinzătoare.

„Dacă ne ducem la baraj e un succes nemaipomenit? N-ai destui antrenori pe la diferite loturi? Iei unul de acolo, mare brânză. Bratu este un foarte bun antrenor. De ce nu? Lobonț acum se face și el. Sunt și antrenori cu o vârstă mai înaintată. Eu pe Pițurcă l-aș pune. De ce să nu vină, dacă federația îl plătește cum trebuie? La vârsta lui, Anghel Iordănescu mai poate să ducă două meciuri”, a spus Dumitru Dragomir la ProSport Live.

The post Variantă șoc pentru echipa națională după plecarea lui Mirel Rădoi: „La vârsta lui, Anghel Iordănescu mai poate să ducă!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă