Varianta Mirel Rădoi la Universitatea Craiova în locul lui Laurențiu Reghecampf, criticată dur: ”E o greșeală!”

3 săptămâni in urmă 24

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Arsenal - Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

Se pare că oltenii se gândesc să îl înlăture pe Reghecampf, iar, în locul său, să îl aducă pe fostul selecționer al echipei naționale a României, Mirel Rădoi.

Varianta Mirel Rădoi la Universitatea Craiova în locul lui Laurențiu Reghecampf, criticată: ”E o greșeală!”

Dumitru Dragomir este de părere că oficialii celor de la Universitatea Craiova ar face o mare greșeală dacă l-ar îndepărta pe Laurențiu Reghecampf. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că rezultatele obținute de Laurențiu Reghecampf sunt cauzate de calitatea lotului de care dispune.

Dragomir spune că orice antrenor ar prelua Universitatea Craiova nu poate obține rezultate mai bune decât cele ale lui Laurențiu Reghecampf. Chiar dacă spune că Rădoi ”nu este rău”, totuși, Dumitru Dragomir spune că Reghecampf are o experiență mai vastă, lucru ce l-ar recomanda chiar și la echipa națională.

E o greşeală dacă îl dă afară pe Reghe. Nu au jucători. Oricine ar veni, mai mult de locul 4-5 nu au ce să facă. Nu-i rău nici Rădoi, dar Reghe e antrenor. Mai degrabă îl văd pe Reghe la naţională decât pe Rădoi la Universitatea Craiova”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Mirel Rădoi, dorit la Universitatea Craiova în locul lui Laurențiu Reghecampf

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună pe DIGI World și DIGI Online, de la 19:05!

Gruparea din Bănie ocupă locul 5 la finalul lui 2021, cu 32 de puncte acumulate în cele 21 de etape scurse din Liga 1. Rezultatele sunt mult sub așteptările conducerii, care a căutat în ultima vreme variante pentru banca tehnică. Și a găsit: Mirel Rădoi este alesul lui Mihai Rotaru, scrie playsport.ro.

Fără victorie în ultimele 7 etape din Liga 1, Universitatea Craiova a căzut până pe locul 5, la nu mai puțin de 15 puncte în spatele liderului CFR Cluj. În condițiile în care obiectivul era titlul, rezultatele sunt considerate catastrofale, iar șefii formației oltene au decis că e cazul să facă o schimbare pe banca tehnică, scrie sursa citată.

Orice eșec trebuie să fie baza unei construcții sănătoase, dar prefer să construiesc din play-off, nu din play-out”, a afirma Mihai Rotaru, recent, la Digi Sport.

Pe lângă rezultatele slabe ale echipei, un alt motiv de nemulțumire pentru Mihai Rotaru îl reprezintă faptul că Laurențiu Reghecampf a devenit un personaj monden în ultima vreme și are tot mai multe apariții în media, care nu au legătură cu sportul.

Etichete: universitatea craiova , reghecampf , mirel radoi

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă